Aldatan sevgilisini metroda dövdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Aldatan sevgilisini metroda dövdü

[h=2]Amerika'da bir kadın kendisini aldatan sevgilisinden öyle bir intikam aldı ki..[/h]
Amerika'nın New Jersay şehrinde meydana gelen olayda Lisa Alyounes adındaki bir kendisini aldattığını öğrendiği sevgilisini trende herkesin gözü önünde tekme tokat dövdü.

[h=4]TRENDEKİLER ŞAŞTI KALDI[/h] Trendekilerin şaşkın bakışları arasında feci şekilde yiyen adam, genç kadına elini bile kaldıramadı. Aldatılan kadın sevgilisinden hırsını alamayınca tekme tokat dövdüğü adamın kafasını tekmelemeye başladı. Trendekilerin şikayeti üzerine olay yerine gelen polisler genç kadını güçlükle zapdedeki o dehşet anları ise kameralara işte böyle yansıdı.

İzlemek için tıklayınız:

KAYNAK:

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Kadın iyi benzetmiş:D

pelın_

oh etmiş

__piranha__

__piranha__

Üye
kadın aldatsa erkek dövse yılın ayıbı kadın dövünce oh dersiniz ama adamda suç kadına karşı koyamamış ben orada olsam o herife iki tane de ben vururdum sen nasıl erkeksin diye

pelın_

yoo aldatan tarafa herzemn ohh kadında aldatsa adam dövse oh derdım

greenmile

greenmile

Üye
geçen günde kızın biri yanımızda çocuğa tokat attı çok güldüm:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Erkek kendine nasıl vurdurur ya . Kız ha bire vuruyor. Senin gibi erkek olmaz olsun .:)

recep er

recep er

Üye
kadın fena yapmış ama dayak yemeyide hak etmiş şimdi :kop:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kadın iyi benzetmiş:D

:ehe

kadın aldatsa erkek dövse yılın ayıbı kadın dövünce oh dersiniz ama adamda suç kadına karşı koyamamış ben orada olsam o herife iki tane de ben vururdum sen nasıl erkeksin diye

+1 :kotu:

geçen günde kızın biri yanımızda çocuğa tokat attı çok güldüm:ehe

:ehe

Erkek kendine nasıl vurdurur ya . Kız ha bire vuruyor. Senin gibi erkek olmaz olsun .:)

:kop:

SHS

SHS

Üye
adam adam değilki haketmiş dayağı :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ohh etmıs aferım ona :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...