ics büyük sorun olur atrix iyi ama destek almıyor rom da çok az. alcatel çok süper en az w kadar iyidir
bana da oyle geliyo ama motorola tr kapanacakmis pek destek yokmus ve ona ics yok ama alcatele var, bunlar sorun olur mu ?

ama malesef rom desteği zor ben alcatel ot 995e jelly bean bile yükledim maşallah uçuyor işlemcinin cook büyük bir etkisi yok benimki 1.7 Ghz çok büyük bir fark olmuyor
Destek gelmeyecek ATRIX destek verirse diger modelleri satamayacak.
Donanım olarak fazlası ile hak ediyor ama şirket politikasi.
Motorola sadece Amerika'da faaliyetlerini sürdürüyor ve yüksek donanımlı telefonlar üretmeyi planlıyor..
Avrupa Asya faaliyetlerini durdurma kararı aldi. Amerika'da yapılanıp yeniden bu pazarlara girme fedefi var.
Atrix kullanıcısı olarak sunu diyebilirim aldım pişman değilim verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Şu ana kafar ne bir oyunda ne bir uygulamada takıldıgnı görmedim.
yok kardeş illa da demem ama iyi olur haniayrıca bütçe kısıtlı olduğu için s3 mini biraz fazla gelir ve androidde de yeni sayılmam. şu ana kadar atrix daha ağır bastı ama hala tam emin değilim nedense
Atrix cok yönlü bir alet dock station ile klavye, fare, usb bellek hdmi gibi ozellikleri var. 94 ekran tv internete grip Atrix ile oyun oynaya biliyorum bunu yapabileceğin telefon çok az hele ki 599 TL
alcatel in tasarımı güzel duruyor atrix parmak izi de algılıyor bence atrix al atrix candır