Alcatel OneTouch Fierce XL akıllı telefon düşük fiyat etiketi ile geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Alcatel OneTouch Fierce XL akıllı telefon düşük fiyat etiketi ile geldi
Alcatel’in yeni bir büyük ekranlı akıllısı ABD’de satışa sunuluyor…


Çin’in dikkat çeken teknoloji devlerinden TCL Corp. bünyesinde cihazlar sunmaya devam eden Alcatel, çok kısa bir süre önce OneTouch Flash 2 adındaki yeni bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. Bu duyurunun ardından yeni bir model hakkında da bilgiler gelirken, bu yeni cihaz da OneTouch Fierce XL adı ile resmi olarak duyuruldu.



Alcatel’in yeni akıllı telefonu, 2 Kasım tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde fazla büyük ölçekli olmayan cep telefonu operatörlerinden MetroPCS üzerinden satışa sunulacak. Bu yeni akıllı telefonun fiyatının da 139$ olacağı ifade ediliyor.

Alcatel OneTouch Fierce XL akıllı telefon 8MP arka kamera içerirken, Selfie odaklı ön kamerası da 2MP çözünürlükte geliyor. Ayrıca cihaz Polaroid Photo Editing Software ile sunulmakta.

Cihazın diğer teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik IPS ekran içeriyor ve ayrıca bu ekranın çözünürlüğü de 1280×720 piksel HD olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonun yonga seti ise 1.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 210 olmakta. Google tarafından geliştirilen Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB genişletilebilir dahili veri kapasitesi ile gelmekte.

2.500mAh batarya içeren Alcatel OneTouch Fierce XL, ayrıca 4G LTE desteğine de sahip.

Alcatel OneTouch Fierce XL akıllı telefon düşük fiyat etiketi ile geldi - MaxiCep
 


Emre

Üye
Özellikleri iyi gibi fiyatına göre.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Fiyatı uygunmuş. Donanımı da.
 

CsWqIve34

Üye
fiyat ve donanim iyi
 


Üst Alt