Alcatel one touch 900 upgrade yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetkurkcu

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel one touch 900 upgrade yardım!
Alcatel one touch 900 telefonum var bunu upgrade etmek istiyorum internetten 4.9.2 sürümlü upgrade programını indirdim bilgisayara kurdum telefonu kapattım şarjını tamamen doldurdum bilgisayara usb ile bağladım yalnız bağlarken 4 seçenek çıkıyor usb bağlantısı web kamera com port vs. com portu seçiyorum nexte tıklıyorum biraz bekliyor %0 da kalıyor daha sonra bu ekran çıkıyor ve ben de programı kağatıyorum yani olmuyor. Telefonu açtım öyle denedim com port yerine usb bağşantısı seçtim öyle denedim yine olmadı. Yardım eder misiniz? Bir de benim telefonda yüklü sürümün ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

slymnkfb

Üye
bendede ayni telefon var. Normal kendi hafizasindaki işletim sistemini yüklemek için açarken ses kısma tuşuna basili tutarak açiyorum.bimenü gelıyor. bumenü gelince başlatmayı dene

mec0587

mec0587

Üye
Alcatel one touch 900 telefonum var bunu upgrade etmek istiyorum internetten 4.9.2 sürümlü upgrade programını indirdim bilgisayara kurdum telefonu kapattım şarjını tamamen doldurdum bilgisayara usb ile bağladım yalnız bağlarken 4 seçenek çıkıyor usb bağlantısı web kamera com port vs. com portu seçiyorum nexte tıklıyorum biraz bekliyor %0 da kalıyor daha sonra bu ekran çıkıyor ve ben de programı kağatıyorum yani olmuyor. Telefonu açtım öyle denedim com port yerine usb bağşantısı seçtim öyle denedim yine olmadı. Yardım eder misiniz? Bir de benim telefonda yüklü sürümün ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

bende telefonu yeni aldım. özellikleri falan tatmin edici telefon. peki upgrade edince ek özellikler falan mı gelecek kayda değer bi değişim olacak mı?

IIMyErenII

Üye
bende yapamadım birisi resimli şekilde anlatabilmri

IIMyErenII

Üye
kimse yardım etmiyor mu yardım pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt