Albüm Kapağı

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Albüm Kapağı
Bu müziklerde albüm kapağını koyma programı varmı. Müzik Widgetinde boş cd kabı göstermesi hiç güzel durmuyor .

bazı mp3 lerın ıcerısınde kendı yuklu olarak geldıgıne gore oyle bır programın varlıgına ınanıyorum bır mp3 parcasının ıcıne soyleyen kısının resmını koyabılırız olmayacak bısey degıl denemek lazım

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan ayarlıyıp tele atıcam . Tunewiki internetten müzik dinleme programı değilmiydi

coverup diye var program kesinlikle tavsiye edrim tel icin proyu actiginda listendeki muzijlere gore kapaklari buluyor ve yerlestiriyor hersey otomatik senin yapman gereken sey proyu acip kapatmak

Tepkiler: enes_x

cortex47

Üye
iTunes, mp3tag...

Tepkiler: enes_x
Ben windows media player ile koyuyorum. Gayet basit.

man20

Üye
minnoşlar bunun için programa gerek yok. ilk önce windows media player'ı aç sora orda albüm die bi seçenek var görev çubuğun üzerinde. ona tıkla sora boş bi kısma istediğin şarkıyı oraya sürükleyip bırak şarkın orda gözükecek sorada istediğin resmi sürükleyip şarkının üstüne bırakıcaksın. hepsi bu kadar anlamayan?

Ben bu şekilde yapmıyordum ama öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler bilgi için

biz insanlar ne garibiz ya bir album kapaqını bile kafasına takan var

PriZm

Üye
Mp3tag bu konuda en başarılı programdır istersen besteci bilgilerini dahi otomatik ekleyebilirsin.

Tepkiler: enes_x ve doctorrr

doctorrr

Üye
aynen benimde kafam ona takılmıştı mp3tagla hallettim karmaşık değil bide

PriZm

Üye
biz insanlar ne garibiz ya bir album kapaqını bile kafasına takan var
ama çok sinir birşey müzik çalara girdiğin zaman bazılarının resmi var bazılarının yok acayip sinir ediyor bende birgün uğraştım 950 şarkıya teker teker ekledim

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
saolun

trontr

Üye

ama çok sinir birşey müzik çalara girdiğin zaman bazılarının resmi var bazılarının yok acayip sinir ediyor bende birgün uğraştım 950 şarkıya teker teker ekledim

yakında silersin hepsini bende öyle oldu merak etme bir hevestir geçer

sarkıların hepsıne kendı resımlerımı ekledım daha nostaljık tavsıye ederım

----------Eklendi @ 02:28:25 ---------- Yazıldı @ 02:27:25 ----------

programla felan ugrasmayın medıa playerden resım ekle dıyor zaten resımı tutup albumun uzerıne yapıstırıyosun

pirenuri

Üye
resim değilde isimlere takıntılıyımdır