'Davut
Üye
Albaylığa oluşmak, Bu rütbeye ulaşmak...
Albay oldum...
Bilmiyorum nerden başlayayım bu Hikayeye...
Buraya nasıl üye olduğuma ile başlayabilirim...
Maxicepden haberim bile yoktu şu Konularını sadece Maxicepden alan siteler varya onların birine üyeydim...O site Maxicepin Adresini veriyordu O zaman konuya açanada güzel bir kızmıştım...
Ama nerden bilim böyle bir ortamın, güzelliğin adresine verdiğini Sağolsun var olsun o arkadaş...
İkinci geçmek istediğin konuda Ayın Üyeliği...
Telefonumu programa, oyuna,temalara doyurduktan sonra ben de paylaşım dedim ilk açtığım 10 konu filan hiç onay almadı...Tabikide sitede hepsi varmış...
öyle böyle yavaş yavaş paylaşımları yapmaya başladım gayetde başarılı oldum galiba (aldığım teşekkür sayısı ile iddaa ediyorum bunu
) Online,teşekkür,mesaj listesindede her zaman başlardada alsam bir türlü layik görmediler bana...
bundan sonrada olaçağımıda pek sanmam...
Ama ben sitede çıkar için değil sevdiğimden dolayı paylaşım yapıyorum vermeselerde olur...
1.5 senem geçti burda her anı güzel her anı muhteşem Maxicep oldukça bende Burdayım( tabii banlamazsalar
)...
İnşalah bu yazıyı boşuna yazmamışdır okursunuz umarım...
Fazlada uzun yazmadım
Ve bu rütbenin Resmi...
Tebrikler diyip geçmesiniz Umarım...

Bilmiyorum nerden başlayayım bu Hikayeye...
Buraya nasıl üye olduğuma ile başlayabilirim...Maxicepden haberim bile yoktu şu Konularını sadece Maxicepden alan siteler varya onların birine üyeydim...O site Maxicepin Adresini veriyordu O zaman konuya açanada güzel bir kızmıştım...
Ama nerden bilim böyle bir ortamın, güzelliğin adresine verdiğini Sağolsun var olsun o arkadaş...
İkinci geçmek istediğin konuda Ayın Üyeliği...
Telefonumu programa, oyuna,temalara doyurduktan sonra ben de paylaşım dedim ilk açtığım 10 konu filan hiç onay almadı...Tabikide sitede hepsi varmış...
öyle böyle yavaş yavaş paylaşımları yapmaya başladım gayetde başarılı oldum galiba (aldığım teşekkür sayısı ile iddaa ediyorum bunu
) Online,teşekkür,mesaj listesindede her zaman başlardada alsam bir türlü layik görmediler bana...
bundan sonrada olaçağımıda pek sanmam...
Ama ben sitede çıkar için değil sevdiğimden dolayı paylaşım yapıyorum vermeselerde olur...
1.5 senem geçti burda her anı güzel her anı muhteşem Maxicep oldukça bende Burdayım( tabii banlamazsalar
)... İnşalah bu yazıyı boşuna yazmamışdır okursunuz umarım...
Fazlada uzun yazmadım Ve bu rütbenin Resmi...
Tebrikler diyip geçmesiniz Umarım...