Albaylığa oluşmak, Bu rütbeye ulaşmak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Albaylığa oluşmak, Bu rütbeye ulaşmak...
Albay oldum...:)

Bilmiyorum nerden başlayayım bu Hikayeye...:) Buraya nasıl üye olduğuma ile başlayabilirim...
Maxicepden haberim bile yoktu şu Konularını sadece Maxicepden alan siteler varya onların birine üyeydim...O site Maxicepin Adresini veriyordu O zaman konuya açanada güzel bir kızmıştım...:) Ama nerden bilim böyle bir ortamın, güzelliğin adresine verdiğini Sağolsun var olsun o arkadaş...:)
İkinci geçmek istediğin konuda Ayın Üyeliği...:) Telefonumu programa, oyuna,temalara doyurduktan sonra ben de paylaşım dedim ilk açtığım 10 konu filan hiç onay almadı...Tabikide sitede hepsi varmış...:) öyle böyle yavaş yavaş paylaşımları yapmaya başladım gayetde başarılı oldum galiba (aldığım teşekkür sayısı ile iddaa ediyorum bunu:)) Online,teşekkür,mesaj listesindede her zaman başlardada alsam bir türlü layik görmediler bana...:) bundan sonrada olaçağımıda pek sanmam...:) Ama ben sitede çıkar için değil sevdiğimden dolayı paylaşım yapıyorum vermeselerde olur...:)

1.5 senem geçti burda her anı güzel her anı muhteşem Maxicep oldukça bende Burdayım( tabii banlamazsalar:ehe)...

İnşalah bu yazıyı boşuna yazmamışdır okursunuz umarım...:) Fazlada uzun yazmadım

Ve bu rütbenin Resmi...

Tebrikler diyip geçmesiniz Umarım... :)

• Beğen
Tepkiler: ''zeus'', alixkandemir, Salih Baba™ ve 1 kişi daha

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tek tek okudum tebrik ederim nice rütbelere hep beraber :)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Nadide Abla...İnşallah Her zaman Beraberce...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Davutcum , tebrik ediyorum kardeşim . Ben askerden gelene kadar seni General olarak karşılamak istiyorum ona göre :)
Nice rütbelere hep birlikte Davut'um . Tebrikler .

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Ali abi... Umarım olurum... Dönmeni dört gözle bekleçeğiz...:sarıl:

futbol123

futbol123

Üye
tebrik ederim davut abi darısı başıma:sarıl:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Berkecim...
Çok yaklaşmışsın en kısa zaman da umarım olursun....

haltie

haltie

Üye
Tebrikler Davut.Benim iki adım var diğeride davut hadi bunuda burda açıklayayım :ehe adaşım fanatik fenerli kardeşim tebrikler generalliğe kadar yolu var bunun eminim :)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek mi diyorsun Halit abi...Çok şaşırtcı oldu benim için...:) Bugüne kadar pek adaşlarımla karşılamamıştım...:) bunu dediğin iyi oldu:)

İnşallah, Umarım Genaralliğimide görecez...:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Davut Paşa Hayırlı Olsun , Tebrik Ederim :op:

Rütbe Altına Yazını Bekliyoruz :ehe (B.İ.L.İ.C.A)

haltie

haltie

Üye
Valla 2 adım var Davut Halit :ehe ama genelde Halit dediklerinden onu kullanıyorum Davut ismi pek yok bende 2 3 kişi gördüm en fazla Davut isminde.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Daha nice rütbelere Davut kardeşim :)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Güven abi....:)

Şunuda ekleyim BİLİCAyı hiç sevmiyorum, Fenerbahçe Forması taşımasına Rağmen.... :ehe

Valla 2 adım var Davut Halit :ehe ama genelde Halit dediklerinden onu kullanıyorum Davut ismi pek yok bende 2 3 kişi gördüm en fazla Davut isminde.
Ben Adımı çok seviyorum En Güzel yanıda daha Davut diye başka kişi bilmiyorum...Davut Güloğlu dışında :ehe

Daha nice rütbelere Davut kardeşim :)

Teşekkürler Ata abi...:) İnşaalah Bereber ulaşırız Generalliğe Tabii yakalayabilirsem..:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Davut™;2265051' Alıntı:
Teşekkürler Ata abi...:) İnşaalah Bereber ulaşırız Generalliğe Tabii yakalayabilirsem..:ehe
Biz ağır ağır ilerliyoruz, malûm hayat... Ama sen de beni geçersen... :D

Hiçbir beklenti içinde olmamak en güzeli :) Önemli olan paylaşmak. Paylaşmayı sevmek. Bana konuma gelen tık sayısından daha çok keyif veren bir şey yok...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Geçmek çok zor gibi artık nerdese 2 katı ..:D

Diğer dediklerinde noktasına kadar katılıyorum...:) Bir beklenti içinde olayım şu ceza puanlarından birini silsek olma mı..? :ehe

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Davut™;2265100' Alıntı:
Geçmek çok zor gibi artık nerdese 2 katı ..:D

Diğer dediklerinde noktasına kadar katılıyorum...:) Bir beklenti içinde olayım şu ceza puanlarından birini silsek olma mı..? :ehe
:ehe tebrik ediyorum Davut kardeş daha nice rütbeler gelecek ve onları da göreceksin inşallah ,burada olmanın verdiği duyguları anlamışsın,daha güzel rütbelere layıksın :oke:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Semih Kardeşim....

Biz Maxicepde takılıyoruz...Değerinide ,Önemide çok iyi biliriz...:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Davut,Tebrikler.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Anıl ama Galiba Yazdığım yazıyı Okumadın...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt