Alaturka Mavzer - Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Alaturka Mavzer - Kimdir Hayatı Biyografisi
ALATURKA MAVZER 2005 senesinde,Kadikoy’de kuruldu. Grup üyeleri 1995`ten beri KADIKOY GANGSTAZ oluşumunda yer almaktadır.. Grubun beatleri PUMA,DA POET,ROKA,DESPO,SERHAT(Mihenk Tasi),MORALPARTRE ve daha birçok başarılı beatmaker` a aittir..
Alaturka Mavzer HEMSTA-SELO dan olusmaktadir.. Ayrıca grubun DJ’İ ve Back Vocal’i PUMA olup KA’nın en başarılı bayan Mc’lerinden MEL de eşsiz nakaratları ile sık sık gruba eşlik etmektedir.KADIKOY ACIL MIXTAPE VOL 1 adli albümü çikarmislardir.. CEZA ile "Yerli Plaka" albümünde -Pusulam Yok- adlı parça ile yeralmışlardır.BLUE JEAN müzik dergisinin çikardigi RAPvsROCK albümünde yer almistir.. KADİKOY ACİL RECORDS tan yayınlanan EMRE BARANSEL albümünde yer almışlardır.. 2008 Mart`ın da Emre Baransel-Alaturka Mavzer ortak yapımı olan "FUNKY ŞŞŞT!" albümünü çıkarmıştır ve “DİLİM VARMAZ” adlı parçaya çektikleri KA’nın ilk klibi ile büyük başarı elde etmişlerdir..Daha sonrasında ise grubun ilk kendi albümü olan “SOKAK İŞLERİ” albümünü internette yayınlamış ve yine bu albümden olan ve Sahtiyan ve Mel ile yaptıkları feat parçası “KLİK KLİK” e çektikleri klip ile TÜRKÇE RAP’in tarihindeki yerlerini daha da sağlamlaştırmışlardır. Grup ayrica TÜRKÇE UNDERGROUND’da birçok basarili isim ile feat çalismalari olmus ve albümlerinde yer almislardır..
Grup ilk olarak 2004 yılında kurdukları kendilerine ait olan KADIKÖY ACİL RECORDZ’ da çalışmalarını devam ettirmiş ve isteyenlere beat ve kayıt imkanı sunmuştur ve ardından yine 2006 yılında kendilerinen ait olan KADIKOY ACIL HIPHOP SHOP u açmislardir.. Shop`ta kendi markaları olan KADIKÖY ACİL-HOODBOZZ-STREET BİZNESS markalarının yanı sıra Time Is Money, Crime Company,Montana gibi yurtdisindan az sayida geitirilmis T-shirt,pantolon,sapka,durag , sprey gibi ürünlerle KADIKOY`de hizmet vermekteydi ancak koşullar nedeni ile shop ve stüdyo geçici süre ile kapatılmıştır.Şu an yine Kadıköy’de bulunan ve tüm KA tayfasının gençliğinin büyük bir bölümünün geçtiği CRAZE SKATE & SHOE SHOP’ ta ürünlerini satmaya devam etmektedir ve isteyen herkes KA rapperlarını bu mekanda görmeye devam edebilir. SHOW MUST GO ON:))
Grup kurulduğu yıldan beri sayısız konser-parti vb. organizasyonlarda yeraldığı gibi kendileride KADIKÖY ACİL RECORDS olarak sayısız organizasyona imza atmıştır.

HEMSTA ve SELO tüm çalismalarini hizla ve büyük bir kararlilikla sürdürmektedir VE ÇOK YAKINDA YENİ ALBÜMLERİ ile sahnelerin tozunu attırmaya debam edecekler..!!!

ALATURKA MAVZER`in çalistigi bazı isimler; (yazmayı unuttuklarımız varsa affola;) )
-CEZA
-Dj Funky C
-Emre Baransel
-Sansar Salvo
-Sahtiyan
-Roka
-Puma
-Mihenk Tasi
-Mel
-Rap Angels
-Cash Flow
-Kadikoy Merdiven Crew
-Giyotin
-Da Poet
-Rapozof
-Ayben
-Killa Hakan(Kreuzberg36)
-Gekko(Kreuzberg36)
-Eko Fresh(Kreuzberg36)
-Summer Cem(Kreuzberg36)
-Volkan(Kreuzberg36)
-Dr Fuchs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt