... tek kelime edemiyorum da telefon bir yakınında felansa elinde felan o atmış da olabilir ama hemen vfone yi suçlama
la havleeeeee
----------Eklendi @ 13:59:42 ---------- Yazıldı @ 13:51:28 ----------
Gece 03 bide Allah Allah, çözemedim
ona ben de özellikle dikkat ettim zaten kardeş en tuhafı da bu ya..birde o saatte imkanı yok böyle bişeyin
herhangi bir mobil siteye üyeliğin varmı onu araştır nedense hep o yüzden kesilir bu paralar müşteri hizmetlerinden öğren
doğru kardeş akla ilk o geliyor ama biz program&oyun bulucaz diye göbeğimiz çatlıyo.zaten müşteri hizmetlerine özellikle bunun için soruyorum ama laf kalabalığı yapıyolar.başka bişey göremiyorlarmışmış ki öyle bile olsa o müşteriyi ilgilendirmez bizim 1.muhatabımız vodafonedur. bugüne kadar paralı aldığım tek uygulama BIG Caller ID diye bir uygulama onuda çok beğenip almıştım ama paypalla ve 2 tl'ye..kredi kartımın ekstresinde geldi ödedim gitti hatta satın alırken gelecek ekstrede ne yazacağına kadar yazıyordu paypalda aynen yazdığı gibi ödedim
----------Eklendi @ 14:06:08 ---------- Yazıldı @ 13:59:42 ----------
buyrun arkadaşlar sizlerinki de direk açık mobil ödemeye böyle bir saçmalık olabilir mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Servis, tüm aktif bireysel abonelere standart olarak açık olacaktır. Vodafone Mobil Ödeme Servisi'ni kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazarak 7878'e SMS atabilirsiniz.
bana ne bir yerden mesaj geldi nede ben mesaj attım.linkte onay mesajı falan diyor ama altında kabak gibi zaten ödemeye açık diyor.anladığım kadarıyla biri benim numaramı kafasına göre yazmış benden onay gelmeden açık diye çekilmiş.benim sizlere tavsiyem kesinlikle 7878e mesaj atıp kapattırın