alakasız bir mesaj 10 lira yazıyor faturada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
alakasız bir mesaj 10 lira yazıyor faturada
resimde daire içine aldım arkadaşlar bu zıkkım neyin nesidir?vodafone aradık klasik papağan gibi benim dediklerimi tekrarlıyor ayrıntıda yazanı okuyor bana bende de böyle yazıyor zaten kardeşim ne bu bana türkçesini söyle diyorum tık yok 7979 mobil ödeme gibi birşey çıkıyor netten hatta ben onay mesajı atmış gibi gözüküyorum ama benim alakam yok böyle bişeyle zaten havale yapıyorum faturayı sizler de var mı böyle saçma bir yazı

BrainFree

BrainFree

Üye
... tek kelime edemiyorum da telefon bir yakınında felansa elinde felan o atmış da olabilir ama hemen vfone yi suçlama

SHS

SHS

Üye
Gece 03 bide Allah Allah, çözemedim

izmitli1983

izmitli1983

Üye
herhangi bir mobil siteye üyeliğin varmı onu araştır nedense hep o yüzden kesilir bu paralar müşteri hizmetlerinden öğren

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
... tek kelime edemiyorum da telefon bir yakınında felansa elinde felan o atmış da olabilir ama hemen vfone yi suçlama

la havleeeeee

----------Eklendi @ 13:59:42 ---------- Yazıldı @ 13:51:28 ----------

Gece 03 bide Allah Allah, çözemedim

ona ben de özellikle dikkat ettim zaten kardeş en tuhafı da bu ya..birde o saatte imkanı yok böyle bişeyin

herhangi bir mobil siteye üyeliğin varmı onu araştır nedense hep o yüzden kesilir bu paralar müşteri hizmetlerinden öğren

doğru kardeş akla ilk o geliyor ama biz program&oyun bulucaz diye göbeğimiz çatlıyo.zaten müşteri hizmetlerine özellikle bunun için soruyorum ama laf kalabalığı yapıyolar.başka bişey göremiyorlarmışmış ki öyle bile olsa o müşteriyi ilgilendirmez bizim 1.muhatabımız vodafonedur. bugüne kadar paralı aldığım tek uygulama BIG Caller ID diye bir uygulama onuda çok beğenip almıştım ama paypalla ve 2 tl'ye..kredi kartımın ekstresinde geldi ödedim gitti hatta satın alırken gelecek ekstrede ne yazacağına kadar yazıyordu paypalda aynen yazdığı gibi ödedim

----------Eklendi @ 14:06:08 ---------- Yazıldı @ 13:59:42 ----------

buyrun arkadaşlar sizlerinki de direk açık mobil ödemeye böyle bir saçmalık olabilir mi

Servis, tüm aktif bireysel abonelere standart olarak açık olacaktır. Vodafone Mobil Ödeme Servisi'ni kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazarak 7878'e SMS atabilirsiniz.

bana ne bir yerden mesaj geldi nede ben mesaj attım.linkte onay mesajı falan diyor ama altında kabak gibi zaten ödemeye açık diyor.anladığım kadarıyla biri benim numaramı kafasına göre yazmış benden onay gelmeden açık diye çekilmiş.benim sizlere tavsiyem kesinlikle 7878e mesaj atıp kapattırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...