Alacakaranlık ( Twilight ) - Stephenie Meyer

Sponsorlu Bağlantılar

Daisy

Daisy

Üye
    Konu Sahibi
Alacakaranlık ( Twilight ) - Stephenie Meyer
Kitabın Tanıtımı

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona aşık olmuştum.

Isabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hâle sokar. Edward şimdiye kadar, içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en çok değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur.

Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap

Fantastik türde kitap sevenlerin gerçekten soluksuz okuyacakları bir kitap. 400 küsür sayfa fakat o kadar sürükleyici ki bir günde bile bitiyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: minoo, suleymaneskil ve alpha_arslan

dreamboys69

dreamboys69

Üye
sanırım güzel bir kitap.
vampir varsa dreamnurse kesin alır:)
teşekkürler paylaştıgın için...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Film konusu olabilir :ehe

oguzmete5050

Üye
mükemmel biir film muhteşem ötesi 5 kere izledm

fatmaesma

Üye
ya of kitabını da bulsam ne güzel olcak

ssaaffaa.055

Üye
sağool

HATİCE_87

Üye
ama bide kitabı ve fiyatını bulsammmm okucam bu netten okunmuyomu??

ishaknet117

ishaknet117

Üye
ya arkadaşım bu alacakaranlık serisi de bıktırdı artık herkesin elinde bu kitaplar illa fantastik roma arıyorsanz harry potter veye lord of the ring serisini önerebilirim alacakaranlık a 100 çeker....

Mic Jack

Mic Jack

Üye
Filmide güzel , kitabıda :)

Tw!L!GHT

Tw!L!GHT

Üye
fiLmde kitapda cok qüzeL.. =) Bn cok beqendim we new moonu sbrsızLıkLa bekLiYorum.FiLm Kitabın aYnısı ztn sdece kitapta fazLa bir kac böLüm FazLa waRr.. heRkese TwsiYee edeRim =) PyLsm icin tsekkürLeRr

SucX

SucX

Üye
Valla helal olsun Stephenie'ye bu ilk kitabı ve herkesin dilinde çok büyük bir hit yakaladı.
bende 4.seriyi okuyorum şuan

5.seri olan geceyarısı güneşide çıkıcaktıda kadının evinden çalmışlar hikayeyi nasıl olucak bekliyoruz :)

punisher315

Üye
twilight mükemmel bir film 2. serisini merakla bekliyorum

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Basit ve gereksiz bir kitap olduğunu düşünüyorum..
Konusu basit,
Edebiyat sıfır. :)

Ama bunca kişi okuyor kitabı ve güzel diyor.
Dar düşünürsem banada güzel kitap..

Eğlence için okunacak güzel kitaplarda var arkadaşlar.
Bu kadar basitlere inmeye gerek yok.

Biraz zorlayıcı kitaplar okuyun,
5 yaşında ki çocukta anlar alacakaranlığı ;)

angelly

angelly

Üye
Mükemmel bi seri ya Laf atmayın bosuna.
Filmide Kitabıda görülmeye ve okunmaya sonuna kadar değer.
(:
Harry Potter dan sonra bir efsane daha geliyor ki bence Harry Potter bir efsane dahi değil ama...

PoWeR598

Üye
arkadaşlar yüzüklerin efendisinden sora izlediim we okuyup hayran kaldıım en önemli eserlerden biri filmi 5-6 kez izledim 2. sinin çıkmasını bekliom ama fragmanını izledim tek kelimeyle harika şuan ikinci kitabı okuyorum netten çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel herkese tavsiye ederimm .... :D

nazo gelin

Üye
dört buçuğunu da okudum en güzeli edwart'ın ağzından anlatılanlardı. Yani, beşinci kitabın ilk on iki bölümü.

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
Filmi harika, kitabı daha da harika. Ayrıca devamları olan Yeni Ay (kasımda Türkiye de vizyona girecek) , Tutulma ve sonuncusu olan Şafak Vakti muhteşem. Bu serinin 5. kitabıda çıksa keşke. Stephenie Meyer i bu güzel eserlerinden dolayı kutluyorum :)

dadervil

Üye
muhteşem bir seri harika herkes okusun

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
akşam okumak çk zevk we heycan werio insana :):)