Alabileceğim En iyi Telefon Önerisi? (fiyat sınırım yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
Alabileceğim En iyi Telefon Önerisi? (fiyat sınırım yok)
Arkadaşlar yakın bir zaman içinde telefonmu deiştirmeyi düşünüyorum amerikaya gitme ihtimalim de var oradanda alabilirim fakat şu an n97 mi veya iphone 3gs mi n86 mı blackbery mi...
önerebilirmisiniz. Teşekkür Ederim!

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3gs al derim ama n97de güzel

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Nokia al derim..

rotasizkaptan

Üye
kardeş nokia yaya söleyecek lafım yok ama sürekli kendini yenileyebilen bir makina olarak iphonenin üstüne tanımam bak bende şu anda bi n95 bi de iphone 3g var s bile deil inan bana iphonenin üstüne tanımıyorum sen en iyisi iphone al

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ben şuan n95 kullanıyorum 1000 liraya almıştım 2 yıl önce halada çok iyi gereksinimlerimi karşılıyor internet msn hotmail kamerası dersen vga çmözünürlüğünde video kaydı süper ama i phone ile nokia ne bilim ayrı insanlara hitep eden markalar i phone bambaşka bir dünya nokia bambaşka bence git bi alışveriş mağazasında eline al incele bak ama i phone sanki daha iyi gibime geliyor n95imin miladı dolunca kullanılmaz hale gelince en geç yazın bende i phone almayı düşünüyorum

Sehzade

Üye
kardesim suan en populer iphone ve n97 galiba
simdi karsılastırma yaparsan n97 biraz daha ustun geliyor bana cunku iphone da bazı eksiklikler var
bence nokia cesitlerine bak

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Nokia n900 tablet çıktı yeni ona bak derim

Neverex

Üye
Nokia N97 al harika bir telefon.:oke:

ediesel

Üye
Dostum Amerikaya gideceksen eğer hiç düşünmeden n900 al derim. Tl karşılığı 800 liraya geliyor fiyatı. Alet şuanki piyasada en gelişmiş cihazlardan biri

Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
saolun

Anıl Umut

Emekli Yönetici
N97 Al derim,Benim şu ana kadar kullandoğım en iyi telefon(iphone gibi ıvırzıvır da dahil)

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
5800 alabilirsin :)

Consul9

Consul9

Üye
i phone 4g yi bekle al ama yok bekleyemem diyosan nokia e75 al "0"ı 1100 lira ciwarı;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Öncelikle şunu söyliyim fazla abartıya kacıpta fiyat sınır olmadıgı için paranı car cur etme :) ama illaki alcam dersen tabiki iphone derim ben akın n97 almak gibi bir hata etme....

fantastik2189

fantastik2189

Üye
fiyat sorun değilse hiç düşünme iphone 3G s all hemen

ciko6189

ciko6189

Üye
takoza ayrılmicak bi tel al alcaksan sağlam bişi olsn
htc ye hiç baktınmı ?

curtiss

Üye
hız bakımından iphone 3G's al derim en iyi hız onda ama n97 kullanıyorum hız haric diger tüm özelliklerde iphone'u siler atar sistem ve özellik bakımından en üst düzey telefon suanda n97 piyasanın en iyisi

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Senin için çemberi biraz daraltabilirim ama kesin olarak git şunu al diyemem,
N900 (Hiç denemedim sadece yorumlarına ve özelliklerine bakarak bunu yazıyorum. Aslına bakarsan bu telefon da şu an alınacak bir telefon değil çünkü piyasada uygulamaları sınırlı sayıda. Moda olmuş bir telefon değil sıkıntı yaşayabilirsin.)
N97 (Herşeyi ile Muhteşem)
iPhone 4G (Bekle Temmuzda Çıkacak. Yeni çıkacağı için Uygulamaları sadece AppStore'dan para ile alabilirsin. Geniş Uygulama Yelpazesi için bir süre beklemen gerekecektir. Yıl sonuna kadar muhtemelen. Söylenen özelliklerini dikkate alırsam Apple Sonunda para verilecek birşey yapmış diyebilirim. Telefon Cephesinde...)
iPhone 3Gs al diyemicem çünkü hızdan başka bütün özellikleri N97'nin gerisinde kalıyor. Hele ki BlueTooth için ayrıca program yüklemek gerekiyor olması tam bir vahşet.

enes baskan

Üye
n96 al çok süper bi tel

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Sorman Hata Kardeşim bir Nokia KuLLanıcısı oLarak.. Nokia N97 ve Nokia X6 bu teLefonLardan birine bak.. iphone faLan hikaye dostm ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt