Al Sana Bi Sorun Daha Bu Ne Ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Al Sana Bi Sorun Daha Bu Ne Ya
ya arkadaşlan akşam teli kapatıp jarza takdım bu ara tel 7610 neyse jarz göstergesi geldikten sonra onun yanında başka bişeyler daha vardı tam saatin olduğu yerde bi çizgi var mavi oda belirdi ekranda üstündede sanki bir program açılıyoda açılamadan kitlenmiş gibi program simgesi gibi bişi de vardı neyse sabah oldu telefona bi format çekeyim dedim format çektim bütün yüklediğim programlar duruyo ama norton antivirüsüm gitmiş ama ben onu hafıza kartına atmıştım şimdi diyeceğim arkadaşlar acaba o hata nortondan dolayımı olmuştur kiiii format atarken o norton gitti

spook

spook

Üye
demekki atamamışsın nortonu hafıza kartına.zaten telefona format attıgında programlar silinmez hafıza kartına format attıgında programlar silinir..her ikisinide formatla sorun kalmaz...

hidayet

hidayet

Üye
o mavi çizgi nazardır nazara gelmiş

tele ve hafıza kartına format at daha sonra bak öyle birşey varmı yoksa ilk yüklediğin program norton olsun daha sonra anlarsın sorunu norton mu yapıyor

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Norton Telefon Hafızasına yükleniyor

Hafıza Kartını çıkarınca bile Menüde bulunur Norton.

Bende de öyle

enigma

enigma

Üye
arkadaşım kesinlikle nortondan bendede aynısı oldu. nortonu kaldır gitsin zaten kendin istemedikçe virüs gelme olsılığı çok düşük. hem biraz teli yavaşlatıyor. ben telden şüphe ettikçe nortonu kurup bir iki defa scan ediyorum sonra siliyorum.

xrz

Üye
ben tele gelen tüm bt mesjlarına onaylıyorum alıyorum bakıyorum belki caribe ve commwarriordan farklı bir virüse raslarım umuduyla ama size önerim bence simworks antivirusü yükleyin hepsini bulur

tektabancam

Üye
arkadaşlar norton hakkında bende birşeyler ekleyeyim açık konumda iken wap, gprs ve internet kullanımını engelliyor.acaba bukadar olumsuzlugun yanında virüste yakalaya biliyormu merak ediyorum.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
tektabanca sana ne kadar teşekkür etsem azdır azdır azdır.

Günlerdir nete giremiyordum ve şimdi Nortona baktım ve Geçmişte Connection Blocked hatası verip durmuş , meğer sorun Nortondanmış bunu söylediğin için çok çok teşekkür ederim...

ozkanak

ozkanak

Üye
ya bendede ultramp3 ü kitliyodu sildim kurtuldum nortondan simworks kurulu şimdiiii 60 kb çok hoş pro

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Feb 24 2006, 10&#58;53 AM) [post=285094]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o mavi çizgi nazardır nazara gelmiş
[/b][/quote]

enigma

enigma

Üye
ya bu nortonun yediği haltı anlamıyorum. benim özgürlüğümü kısıtlayacaksa ne anladım bu işten
virüs gelir ama önmeli olan gitmesi. ben pc de bile deepfreeze kullanıyorum

erdem1432

Üye
şimdi dostum sana birçok kişinin bilmediği bi format söyliim.ama sadece nokıa tele olur
tel tuşlarından * 3 yes tuşuna basılı tut.tel tamamen kapalı ve içerisinden hafızı kartınla sim kartınıda çıkar sen bu tuşlara basılı tutarken başka bir arkadaşın açma kapama tuşuna basılı tutsun ve kesinlikle bırakmayınız taki formatting yazısı gelene kadar ve ekran siyah beyaz olup başladığında bıkarın
kolay gelsin

soyleriletisim

Üye
<div class='quotetop'>(erdem1432 &#064; Mar 25 2006, 03&#58;57 PM) [post=304109]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şimdi dostum sana birçok kişinin bilmediği bi format söyliim.ama sadece nokıa tele olur
tel tuşlarından * 3 yes tuşuna basılı tut.tel tamamen kapalı ve içerisinden hafızı kartınla sim kartınıda çıkar sen bu tuşlara basılı tutarken başka bir arkadaşın açma kapama tuşuna basılı tutsun ve kesinlikle bırakmayınız taki formatting yazısı gelene kadar ve ekran siyah beyaz olup başladığında bıkarın
kolay gelsin
[/b][/quote]

format atarsan hafıza kartında ve tel hafızasında birlikte kurulmuş olan programlar hata verir eğer o işlemi yapacaksan komple hafıza kartıyla birlikte programları kaldırdıktan son ra format at

tektabancam

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Mar 4 2006, 03&#58;33 PM) [post=290501]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tektabanca sana ne kadar teşekkür etsem azdır azdır azdır.

Günlerdir nete giremiyordum ve şimdi Nortona baktım ve Geçmişte Connection Blocked hatası verip durmuş , meğer sorun Nortondanmış bunu söylediğin için çok çok teşekkür ederim...
[/b][/quote]
bişey degil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt