akvaryum ve faydaları

Sponsorlu Bağlantılar

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
akvaryum ve faydaları
evet arkadaşlar bir ekoloji örneği olan akvaryum bulunduğu ortamda ne gibi fayda sağlar şöyle sırayla açıklayabiliriz;
1.bulunduğu odanın nemini sağlar bu insanlar için çok önemlidir heleki bebekler için çok daha gereklidir.ayrıca kışın boğazda kuruluk hissi olur bunuda giderir.
2.bulunduğu ortamın tozlu havasını sudan geçirerek emer.
3.yoğun stres ortamlarda çalışanların akvaryum seyretmesi insan ruh sağlını iyi yönde etkiler.örn;amerikada bazı eyaletlerde polislerin mesai saati sonunda zorunlu olarak akvaryum seyretmeleri gerekiyor ki bu strese iyi geliyor.
bunların dışında birçok daha yararı var ancak aklıma bu kadarı geldi daha sonra tekrar aklıma gelirse paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: kol@j, abdurrahmanz, konyarapp ve 3 diğerleri

SucX

SucX

Üye
Doğru tespitler gerçekten
İnsan bakınca ferahlıyor

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Doğru söylüyorsun araçtırdım bilgiler için saol :)

Yağmur

Üye
strese iyi geldiği kesin...

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
evet strese iyi geliyor :))))

askortberk

Üye
benimde 25L lik bir akvaryumum var içinde 2-3cm lik yavru sarı prensesler var yeni akvaryum almayı planlıyorum alacağım akvaryum yaklaşık 55L su alıyor sizce yeterlimi?? birde yeni akvaryumuma 2-3 cm uzunluuklarında yunus almayı planlıyorum sizce bu boy miktarı az mı çokmu ? son olarakta akvaryumumu nasıl dekor lar kullanıyım

konyarapp

Üye
arkadaşlar vallahi ben şimdiye kadar hiçbir yararını görmedim akvaryumun :D Ama zevk için besliyorum...

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
benimde 25L lik bir akvaryumum var içinde 2-3cm lik yavru sarı prensesler var yeni akvaryum almayı planlıyorum alacağım akvaryum yaklaşık 55L su alıyor sizce yeterlimi?? birde yeni akvaryumuma 2-3 cm uzunluuklarında yunus almayı planlıyorum sizce bu boy miktarı az mı çokmu ? son olarakta akvaryumumu nasıl dekor lar kullanıyım

Yunusların boyu iyi sarı prensesle bakılabilir akvaryuma hacmine gelince balık sayısını belirtmedin onun için kesin birşey diyemem ama 55 litreye 10 tane ideal. Akvaryum ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur dekorda ise kayalara yer ver kayaları ve saklanmayı severler onları mutlu edecektir...

kol@j

kol@j

Üye
teşekkürler... kardeş...

bizde de bir fanus var çocuklar için...
en azından sorumluluk hissini de geliştiriyor...