Akvaryum Dünyası İle İlgili Tüm Sorularınızı Buraya Yazın, Cevaplayalım

şuan erkek var onu ayıracam çok saldırıyor

evroo

Üye
Bendede kazaya kurban gitmeden ayır

ya aslında dişiyi ayırmam lazım şuan akvaryumu kırdım 35 lt vatozuda koydum temizlesin diye erkek bütün dişilere saldırıyor diyorumki erkeği koyup yanına diğer 2 dişiyide koysam onlarda hamile kalırmı acaba ama hava motoru ve filtre yok korkuyorm koymaya

evroo

Üye
Hava motoru yoksa isin zor sen sık sık suda değiştirmen gerekiyordur git bi Petshop a 20 tl ye 15 tl ye motorlar var işini görür

Yarın alcam zaten vatozu koydum diğer akvaryuma temizlik yapıyor yarın onu alıp anneyi koycam

Tepkiler: evroo
evet artık anne tek başına yaşıyor bu gece 4 bitecek 5. güne başlayacak 10-15 sonra inşallah bebeleri alacağım

Türk-X

Üye
Küçük bir akvaryum almak düşünüyorum içinde 2 japon balığı, 1 vatoz alacagim akvaryum en az kaç litre almalı ?

Küçük bir akvaryum almak düşünüyorum içinde 2 japon balığı, 1 vatoz alacagim akvaryum en az kaç litre almalı ?

10 litrede de yaşar ama sağlıklı olmaz büyümez ne kadar büyük olursa o kadar çabuk büyür daha sağlıklı olur siz yine en az 30 litre alın.

Türk-X

Üye

10 litrede de yaşar ama sağlıklı olmaz büyümez ne kadar büyük olursa o kadar çabuk büyür daha sağlıklı olur siz yine en az 30 litre alın.

Etrafimda akvaryumu olan çok kişi var ama hepsi evin bi köşesini süslemek için kullanıyor. Balıkları sadece beslemek için alacagim bilgilendirdiginiz için teşekkürler.

Etrafimda akvaryumu olan çok kişi var ama hepsi evin bi köşesini süslemek için kullanıyor. Balıkları sadece beslemek için alacagim bilgilendirdiginiz için teşekkürler.
elinizden geldiğince büyük almaya çalışın japon balığı fanustada yaşar ama sağlıksız olur huzursuz olur ona işkence yapmış olursunuz ayrıca üremesi çok zordur yani yavru alamazsınız bilginiz olsun

kardeş bnde balık vr karnı şiş bn onu kusturayımmı yoksa kendimi yavruları çıkarsn

UpOneTR

Üye
Konuyla bilgisi olan var mı hala

4japon balğm var 6ydı ama 2 si öldü bunlarda ölmesin
Kück bi hava filtreli motor var

15 litre akvaryum var ne tavsiye edersin
onlarda ölebilir hava filtresini tak 4 japon anca idare eder o kadar yerde küçük mü japonlar

UpOneTR

Üye
onlarda ölebilir hava filtresini tak 4 japon anca idare eder o kadar yerde küçük mü japonlar

Hava filtresi takılı zaten
Birisi dünden beri hareket etmiyo hasta gibi
Çomlek var içinde onun içine girip oylece duruyo nesi olabilir

Hava filtresi takılı zaten
Birisi dünden beri hareket etmiyo hasta gibi
Çomlek var içinde onun içine girip oylece duruyo nesi olabilir
ürkmüştür birşeyden çok yaklaşma akvaryuma fiziksel olarak görünürde birşey var mı kuyruklarında falan

UpOneTR

Üye
ürkmüştür birşeyden çok yaklaşma akvaryuma fiziksel olarak görünürde birşey var mı kuyruklarında falan
Sanki kuyruğunda yara var gibi geldi tam birleşim yeri kuyrukla bedeninin orda küçk bi kırmzlık yara var sanki

UpOneTR

Üye
Dün hiç yem yemedi sanrm bu günde yemedi dün bi bardağn içine alıp biraz yem attm yedi bu günde oyle yapsam mı ki