akula
Üye
chicled ler genelde 100 lt civarında yaşarlar yani küçük gelebilir sarı prensesler için kayalık felan koyman gerekir ki bu alanı daraltır
Akvaryumcudan ilac temin etmelisin hastalık bakteriyel olduğu için diğer balıklara bulaşması mümkün onun için hemen akvaryumcuya git hastalık durumunu anlat ve uygun ilacı aldıktan sonra kullanmaya başla ilacın içindeki talimatları da okumayı unutma...aysmen balıklarımda siyah benekler oluştu ne yapmalıyım bulaşıyor hepsine yardım edin
sen hıc yavru aldın mı sülo ? 4 yavruya 100 lıtre nedemek yhaaılk defa duyuyorum senden benım bıldıqım kadarıyla en fazla 80 lıtrede buyuturler 3 4 aylıqa kadar yavruları
recep kardesım pekı yem olarak ne dusunursun ? akvaryuma buqun 2 adette mıdye ekledım bı zararları olur mu ?Yavrular için ve kısa süre için 100lt fena değil idare eder bence ama ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.sarı prenseslerin renklerini alması için yemlerin sebzeli olanları var veya renk için özel yemler var onları kullanabilirsin...
benım balıkların en buyuqu 4 cm en kucuqude 2,5 cm ynuslar ıcın 300 lıtre ıdaal olabılır ama ben sımdı yavruyaken dıyorum benım bıldıqım yavrular 6 aylıkken tam qelısmeye baslıyorlar nerde baktıysam 10 cm 12 cm ynuslar daha renk almamıs ve tam qelısme yapmamıslar 300 lıtre tankı ılerıde 3 ay sonra kurucam ama yavruları belırlı standartklara ulastırmak ıcın neyapmam qerekıyor renk konusunda ve boylanma konusunda yavrlar daha 2,5 aylık olmadılar bıle olduysa 3 tanesı olmustur tskrler...arkadaşım önce adamın yazdıklarını oku sonra yorum yaz 5 cmli yavru olurmu vede spler ve yunuslar 4 5 ayda iyi bir bakımla kaç cm olur biliyormusun artı 80 litre yazmışın demek ki akvaryumun içine hiç kayalık felan koymaya niyetin yok demektir zaten iyi bir bilgiye sahip olsan yunuslar için 300 lt altı tavsiye edilmediğini biraz araştırırsan netten görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?