Akvaryum Dünyası İle İlgili Tüm Sorularınızı Buraya Yazın, Cevaplayalım

Molly'im Neden Doğurmuyor.Şu anda yavruluk içinde bekletiyorum.Akvaryumumda 4 velifera,4 tetra,4 molly,2 pengasus ve vatoz var.akvaryum 80 Lt alıyor.Yardımınızı bekliyorum..?

merhaba arkadaslar frontoza ilgisi ve merakı başladı bende daha önce birtane beslemiştim ama tek oldugu için ve diger balıklarla uyumsuz oldugu için bakamadım şimdi 70*40*40 bir akvaryum almayı veya yaptırmayı düşünüyorum iç filitre kullanacagım ve içini taşlarla falan dekore edecegim iki tane 4-5 cm boyunda birdişi birde erkek frontoza almayı düşünüyorum sizce bu balıklar ortamı begenip büyürlermi nekadar zamnada yawru alabilirim teşekkrler

Arkadaşlar burda yeniyim bi sorum olacak burda konu nasıl açacaz lütfen yardım edin lütfen..

zeE*

Üye
Arkadaşlar burda yeniyim bi sorum olacak burda konu nasıl açacaz lütfen yardım edin lütfen..

Kardeşim burasımı bununyeri boşuna kalabalık onun için baska yerler var adı üsütnde akvaryum sorunları sen eğer akvayumsan doğru yerdesin ama akvaryum olmadığın için sorun yoktur her halde...

furqan29

Üye
Bu tuzdan bahsediyorsununz illaki kaya tuzumu olmalı acaba ?

zeE*

Üye
Evt. Sen yemeğe attığın tuzu atarsan balıkların zehirlenir...

furqan29

Üye
Saol Balıklarımı Kurtardın

akula

Üye
dün akşamdan bu yana chiklet balıklarım tek tek ölüyor ne iş anlamadım

akula

Üye
hiç bir değişiklik olmadı ama diğer tür cihlet ler duruyor sadece ahliler öldü

--------------- Ekleme ---------------

geçen hafta 20 25 cm lik ördek ağızları verdim yeni almıştım ya sinir oldum bir yıllık emegim boşa gitti

selam recep kardeşim elma solyangozlarıyla başım belaya gircek iyice üremeleri dengeden çıktı iyice akvaryumu istila ettiler bi çözüm arıyorum sanada bi danışayım dedim bitkili akvaryum da bulunan kiraz ve arı karideslerimin yanındalar hiç bi şey yapamıyorum en etkili silahı(sera snail ex) kullanıcam ama karideslerde etkilenecek onlarda türüyolar her kez geçmiş olsun diyo ama bi yol bulmam lazınm akvaryumda yosun veya alg kalmadından bitkileri yicekler yakında hergün topluyorum fanusa atıyorum ama gee var gene var

Cichlidler sağlam oluyor ama agresifler

selamun aleykum kardeş melek balığı ile ilgili iyi bilgiler werirsen sewinirim balıklarım yumurtladı ama yumurtaların hepsi bembeyazz oldu napmalıyım ?* ilaç ta attım ama olmadı

1e 2 d sarıprensesim var 2 sarıprenses sıyah cizgileri az ve hatta bır tanesınde yok dıyebılrım bu resımdekı erkek olarak bılıyorm ama emın degılm sizce dogrumu

zeE*

Üye
Bu bilgiler Sana Yardımcı Olur

Bana Erkek gibi Geliyor ama :S

bende erkek oldugunu dusunuyorum sureklı diğer balıkları kovalıyor hatta diğer balıklar yanına bile yaklasmıyor ayrıca cok hızlı buyuyor aldıgımda 3cm di şimdi 6 ya dogru gdıyor

ihitmen

Üye
sarı pirenses ve yunuslar karşıins olmadan kur yaparmı erkekmikur yapar dişimi yoksa ikisidemi

benim bi sorum oalcak japon balıklarım var bunalrın yanına yunus almak isityorum anlaşırlar mı