Aktif MAXİCEP Üyeliğim Bugünden İtibaren SONLANMIŞTIR !...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
Aktif MAXİCEP Üyeliğim Bugünden İtibaren SONLANMIŞTIR !...
2 gün düşündükten sonra maxicepteki aktifliğimi bitirme kararıu aldım sebep alperenbugra gibi exalansla birlikte en kral en züper en çok görüntülenme hit alma gibi paylaşımlara imza atan bir yöneticinin diğer bir yönetici tarafından aşalanması neredeyse resmen küfredilmesi sonucu çekip gitmesi (nega söyledi).emeğe saygıdan bahsedilirken saygısızlıklar dizboyu.bu siteden en çok exalans ve alperenbugranın paylaşımlarından faydalandım alperenbugra gitti işe yarar kalite paylşımlarda durdu.açmışl olduğu konulara bakınca kısa sürede binlere ikibinlere ulaşmış görüntülenmeleri görüyorum.alperenbugra geldiğinde yeniden paylaşımlarına konu başlıklarını gördüğümde bende eskisi gibi sitede tekrardan aktif olacam.artık sadece izlemedeyim.:aman2:

ALpeRenBuGRa´ait bütün Konuları arattır

http://www.maxicep.com/search.php?searchid=81110

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Olay nedir bilmiyorum.

Ama herkesin kararına saygı duyarım...

:maxicep:

DefectoR

Üye
ucuz kahramanlıklar peşinde koşmayalım lütfen, biri giderse onun eksikliklerini nasıl tamamlayacağımızı düşüneceğimiz yere giden giderse iyi olmaz...

volkanik546

volkanik546

Üye
Ne olmuş bilmiyorum,ama konuyu anlatan olursa da herkes ne olduğunu anlar.

Yine de herkes kendi iaradesiyle verdiği kararından dolayı saygıyla karsılanmalıdır.

Yorum yok.

Exalans

Exalans

Üye
dostum bende seni alper gibi hit konulara imza atan biri olarak görmek isterdim paylaşımcı ve faydalı üyelerin devamlı arkasındayız alper nedenini tam olarakta anlayamadığım bilhassa site içinde ikisini en yakın gördüğüm bir yöneticiyle tartıştı ve gitti ama seninle alakası yok sen paylaşımlarda önü açık birisin

kurt bey

kurt bey

Üye
alperenbugranın forumdan ayrılmasına üzüldüm:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diyecek bir şey yok. Gitmek istediğinizde nickiniz tamamen banlanacaktır. İleride fake giriş tespit edildiğinde de sürekli banlanacaktır yeni üyelikleriniz. Bunu belirteyim.

Kimse burada şov yapamaz bunun bilinmesini istiyorum. Alperenle tartışma konusuna da gelecek olursak alın yarbaylığımı binbaşılığımı verin diye tutturdu burası çocuk yuvası değil. İnat etmiş girmiyor kaç gündür profiline baktım.

Buradan ne aktif adamlar gitti. 15000 mesajlı arkadaşlarda ayrıldık 3000-5000 mesajlı arkadaşlarda ayrıldı. Önemli olan kurumun devamlılığıdır.

Ayrıca punisher sizin alperen ve exalans'ın paylaşımlarına takılmanızı bir türlü anlayamadım. Nedir bu ya alperenin paylaşımları alperenin paylaşımları. Burada başka insanlar emek sarfetmiyor mu?

Ben 3 senedir açıldığı günden bu yana emek veriyorum gelmiş alperenin paylaşımları diyorsunuz. Asla benim adımın böyle geçmesini istemezdim.

Anladığım kadarıyla alperenin yakın arkadaşısınız ve şov yapıyorsunuz. Bu geceye kadar nickinizle istediğiniz cevabı yazabilirsiniz. Eğer 12'ye kadar burada olduğunuzu belirtirseniz devam edecektir üyeliğiniz aksi taktirde silinecektir.

Artık sadece izlemede olacam demişsiniz. İzlemede olmak için sessiz sedasız gitmeniz gerekir böyle ben gidiyorum şundan bundan diye yazmadan olması gerekir.

Birde yöneticilerden birinin neredeyse küfretmesi demişsiniz. Benimle tartıştı alperen. Her tartışmadan ayrılacak yönetici varsa yolu açık olsun yöneticiliğe alırken hata etmişiz demektir. Çünkü ben yönetimde yeri geldi yanlışım yüzümü vuruldu, yeri geldi yanlışı yüzüne vurdum yönetici arkadaşlarımın. Bu iş böyledir beğenmeyen yapmaz yöneticilik. Benim buradan hiçbir menfaatim yok gördüğüm yanlışı söylüyorum arkadaş gelmiş çeker gidermiş.

Yolu açık olsun. Bundan sonra yönetici alırken 1 değil 10 defa düşünmemiz gerektiğini bize ispatladı bu olay.

İyi günler.

CooL'n'Quiet

Üye
alperenmidir nedir onun gittiine sevindim daha dogrusu üzülmedim cünkü bana uyarı verdi üstüne soru sordum 2 pm attım yanıtlama zahmetinde bulunmadı bile
ama senin gitmen üzer dogrusu
ama gideceksende sen bilirsin kimler gitti bu siteden ben bu sitede nerdeyse acıldıı günden beri varım neler gördük..

karides

Üye
The_Punisher arkadaşım böyle bir başlık açarak bence yanlış yapmışsın. Çünkü resmen şova dönüştürmüşsün gidişini. Hatta bana öyle geliyor ki , bu yazdıkların da Alperen'in lafları gibi. Öyle olmadığını farzetsek bile, yönetim kadrosu içerisindeki bir çekişme, sonradan tatlıya bağlanırsa, ortada kötü çocuk olarak bir tek sen kalırsın. bu durumda boşuna şövalyelik yapmış olacaksın. Bence bunu bir daha düşün.

Ozan

Ozan

Admin
Ben size gerekli bir pm bu konuyu okumadan yollamıstım, simdi okudum daha da çok sinirlendim çünkü her zaman boş yere yada haksız yere, birşeyleri tam bilmeden bu sekilde yok efendim o ayrıldı ben de ayrılıyorum laflarını sevmiyorum. Gitmek isteyen haber vermeden gider örneklerini çok gördük, yeni katılmak isteyen de haber vermeden aktifligine baslar bunu da her zaman hatta her gun sahit oluyoruz.

Alperen in emeği tartışmasız büyük ancak verdigi karar kendi kararıdır, biz siteye girme demedik. Hatta beni banlayın dedi hayır seni banlamam sevdigim ve emegine saygım olan bir arkadassın dedim birşey yapmadım baktım 1 haftadır girmiyor bende binbaşı yaptım istedigini yaptım simdide geldi bana üyeligimi sil dedi, ayrılmak istiyosan lafı dolandırmadan söylersin degil mi arkadaslar, öyle yap böyle yap biz bunlarla uğrasamayız, beni sil diyen üyeyi de kendi deyisi ile silecegimizi de sanmayın lütfen. Site hepimizin ortak bir malıdır ve bu zamana kadar attıgınız mesajlar da siteye dahil olmustur, sizi silmekle bu yazılar da gitmektedir. Bu mümkün degildir.

Punisher' a gelirsek, ben sanki alperen ile aynı ev arkadası sanma durumuna geldim böyle davranmasını anlamıyorum siteyi bu hale alperen getirmis gibi bir triplerde fakat anlayamadım yani, 30-40 bilemedin hadi 100 baslık yada dosya eklemekten bahsediyorsak, ben övünmek anlamında degil 2003-2004 yıllarında elimde Nokia 7650 marka ilk symbian telefon ile birçok forumda dosyaları dagitan kisilerin basında geldim ve bunun karsılıgında ne ayrılırken şov yaptım nede dağıtırken, bu sadece bir yardımlaşma davranışıdır. Yani biz buradayız, sahipsiz kalmaz site korkma The Punisher, sitemiz dosyasız kalmaz yani endişe etme :oke:

Diğer konu, Alperen sevdigim ve saydıgım hatta sitede daha iyi yerlere getirebilecegimiz bir arkadastı dedigim gibi SysteMechanic nickli arkadasa uyarı puanı verdi bana sorarak, daha sonra yanlıslıkla van_hoijdonk geri aldı uyarıyı verilse önceden verilmesi gerek diye çünkü 3-4 geçmiş üstünden ne uyarısı artık diyerekten, verilse zamanında verilmeliydi diye. Daha sonra nasıl alırsınız bu uyarıyı, silin beni bölün beni alın görevden istemiyorum tarzında saçmalamaya baslayınca yapacak birşey kalmadı ben yapma etme dedim kafasına koymus gitmeyi. Tabi bu süreçte ben tekrar SysteMechanic e ceza puanı vermistim yani sorun da kalmadı uyarı tekrar verildi ama alperen takmıstı kafaya gitmeyi.

Baska bir sebebi yok olay bu kadar, gitmek isteyen gider ne banlıyoruz ne siliyoruz hiç ümitlenmeyin arkadaslar. Bu konuda da bir pm yada hele böyle bir baslık açmayınız.

İyi forumlar

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...