onurgunay35
Üye
Aksesuarlı Garantili Sorunsuz Samsung Galaxy S3 Beyaz İzmir 1.100 TL
Cihazım 4 Aylıktır.İzmir Konak Tarhan iletişimden satın almıştım.Çok temiz kullandım kozmetikte 10 üzerinden 9 alır.Herhangi biryerinde çatlak ezilme soyulma vb bulunmamaktadır.Cihaz yurtdışı olduğu için fiyatı uygun tutuyorum. 1 yıllık uluslararası garantisi devam etmektedir. Pasaport kayıdında herhangi bi sıkıntı yoktur kapanma sorunu kesinlikle yoktur.
Cihazın yanında orjinal şarj aleti kulaklığı usb kablosu kutusunu vericem.Hediye olarakta 2 adet kılıf vericem Resimlerde görülen Flip Cover'ı.
Cihazda şuan Androidin en güncel sürümü 4.2.1 bulunmaktadır.Dilenirse orjinal samsung yazılımı yükleyipte verebilirim.Yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntısı yok orjinal samsung yazılımdan çok daha hızlı.Satacağım kişiyede yazılımsal olarak yardımcı olurum.
İzmir içi elden teslim edebilirim.Siteden veya telefondan atacağınız mesajlara cevap verebilirim.Alan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Fiyatım 1.100 lira
Onur Günay
Tel = 0555 583 26 22
Cihazın yanında orjinal şarj aleti kulaklığı usb kablosu kutusunu vericem.Hediye olarakta 2 adet kılıf vericem Resimlerde görülen Flip Cover'ı.
Cihazda şuan Androidin en güncel sürümü 4.2.1 bulunmaktadır.Dilenirse orjinal samsung yazılımı yükleyipte verebilirim.Yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntısı yok orjinal samsung yazılımdan çok daha hızlı.Satacağım kişiyede yazılımsal olarak yardımcı olurum.
İzmir içi elden teslim edebilirim.Siteden veya telefondan atacağınız mesajlara cevap verebilirim.Alan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Fiyatım 1.100 lira
Onur Günay
Tel = 0555 583 26 22
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız