Aksesuar Kulaklık sorunu nokia x6

Sponsorlu Bağlantılar

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Aksesuar Kulaklık sorunu nokia x6
Arkadaşlar kulaklığı telefona takıyorum ilkinde kulaklık seçeneğini seçiyorum müzik kısık sesli ve anlaşılmaz bir biçimde geliyor.2sinde de müzik kulaklığı olarak seçiyorum bu sefer yüksek seste gene anlaşılmaz bir biçimde sadece müziğin melodisi geliyor.Sorun neydedir.Aksesuar kurulumu yapmak gereklimi?

deadly105

Üye
ben de 5800xm var kulalık jack ını tam oturtamayınca ses cılız geliyor.kulalıklığı yerine oturttuğundan emin ol:oke:

alien61

alien61

Üye
bu konuda sana pek yardım edebilecek birini bulabileceğini sanmıyorum :) x6 dan bahsediyorsun.. ama yazılım yükleme gibi birşey yoktur tahminimce kulaklıkta problem vardır..

sparkling9

Üye
ayni sorunu bende yasamistim.hatta telefonu geri goturmeyi dusunurken kulaklik yerine oturdu birden.Hafif sola cevirip sertce taktim ve oldu.Ama kulakligi iyice kulagina oturtturmalisin yani ileri dogru ittirmek gerekiyor.O zmn sesi tam anlamiyla duyabilirsin.Ben baska bir kac kulaklikla daha denedim arada fark var mi diye ve yok,dedigim gibi iyice takmalisin kulagina.Bir de boyle dene istersen.

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
eee sorunun çözüldü mü?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
aynı sorun bendede var arkaşlar ses sanki derinden geliyor boğuk bi şekilde

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Kulaklığı tam takma biraz çek yani tam yer,ne oturtma sen düzgün gelir bende de oluyordu öyle yapınca düzeldi !

sulo6465

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun war çözeçek yokmu ??????

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bendede aynı sorun war çözeçek yokmu ??????

turkcellden aldın büyük ihtimalle.biraz bastır daha iyi çıkıyor ses ben çok kullanmıyorum kulaklığı tamda hatırlamıyorum sana soruyor kulaklığı takınca hangisi kullanılsın diye hepsini dene tak çıkar yap ötekini dene.

birde sende kutu içeriğinde ne çıktı ve kenarında açıklık varmı?b42

24r5165

Üye
en ıı sı telefonuy atın ıse yaramaz o tel

SilentOne

SilentOne

Üye
kulalıqı tam oturtmayı dene bnde de olmustu 5800 xm de tam otuturtmak lazım

cnrbjk

Üye
slm arkadaşlar bende de nokia x6 modeli var kulaklıktan ses sorunsuz geliyor fakat kulaklık üzerindeki tuşlar çalışmıyor yardımcı olur musunuz aksesauar da garantiye dahil değilmiş herhalde

--------------- Ekleme ---------------

ayni sorunu bende yasamistim.hatta telefonu geri goturmeyi dusunurken kulaklik yerine oturdu birden.Hafif sola cevirip sertce taktim ve oldu.Ama kulakligi iyice kulagina oturtturmalisin yani ileri dogru ittirmek gerekiyor.O zmn sesi tam anlamiyla duyabilirsin.Ben baska bir kac kulaklikla daha denedim arada fark var mi diye ve yok,dedigim gibi iyice takmalisin kulagina.Bir de boyle dene istersen.

slm arkadaşlar bende de nokia x6 modeli var kulaklıktan ses sorunsuz geliyor fakat kulaklık üzerindeki tuşlar çalışmıyor yardımcı olur musunuz aksesauar da garantiye dahil değilmiş herhalde???

cnrbjk

Üye
arkadaşler bende de nokia x6 ım var ses cılız geliyo diyen arkadaşlar tam oturtsun kulaklığı sorun sadece o bu arada kulaklıkla ilgili benim de bir sorum var bnm kulaklığın üzerindeki tuşlar çalışmıyor bu konuda bilgisi olan varmı aksesuarda garantiye dahil değilmiş herhalde

pikkacu

Üye
merhaba arkadaşlar benimde x6 müzik dinlerken ses çok az geliyor bu sorunu nasıl çoze biliriz yadımcı olursanız çok sevinirim saygılar

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Ben de x6 32gb kullanıyorum arabiztandan kendim aldım geldim, sorun yok, hatta şu an kendi yaptığım c6 fw ile kullanıyorum inanılmaz güzel bi cihaz oldu.. Ama malesef kasa yapısından dolayı kenarlardan toz alıyo, nokia care'e gdip temizleniyo mu diye soracağım.

winstonsmith

Üye
Ben de x6 32gb kullanıyorum arabiztandan kendim aldım geldim, sorun yok, hatta şu an kendi yaptığım c6 fw ile kullanıyorum inanılmaz güzel bi cihaz oldu.. Ama malesef kasa yapısından dolayı kenarlardan toz alıyo, nokia care'e gdip temizleniyo mu diye soracağım.
kendi yaptığın cfw v31 cfw simi??

Üst Alt