aksesuar desteklenmiyor uyarisi

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
aksesuar desteklenmiyor uyarisi
beyler 40 yil basinda 1 kere kulakligi takayim dedim aksesuar desteklenmiyor diyor nasil cozeriz bu sorunu ?

Bu arada orjinal ve baska telefonun olmak uzere 2 kulaklik denedim ikiside olmadi.. Ama telefonu ilk aldigim gun kontrol amacli denedigimde takir takir calmisti simdi kendi kendine bozulmus olamaz herhalde dimi ? Sonucta aldigimdan beri bugun 2. takisim daha... Acaba fp1 den sonrami oldu bu

birde unutmadan kulakliklar laptopta calisiyor

foreverthe

foreverthe

Üye
C6-01'de kulaklığı biraz bastırdığınızda tık diye ses geliyordu o zaman çalışıyordu :) 701'de de öyle olabilir. Dene bir istersen biraz bastır tık sesini duyarsın :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
C6-01'de kulaklığı biraz bastırdığınızda tık diye ses geliyordu o zaman çalışıyordu :) 701'de de öyle olabilir. Dene bir istersen biraz bastır tık sesini duyarsın :)

bastirayim bastirmasinada jak baya bir disarida kaliyor yani nereden baksan 1cm i girmiyor : ) o yuzden pek zorlamak istemedim birde hata verdigine gore telefon kulakligi goruyor ama kabul etmiyor iste buda var yani ..

foreverthe

foreverthe

Üye
İşte o yüzden algılamıyor sonunda kadar bastır :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
İşte o yüzden algılamıyor sonunda kadar bastır :)

tamamdir hocam sagolasin bastirmak lazimmis : ) ve harika bir ses kalitesi varmis hernekadar bir beats audio olmasada tatmin ediciymis : )) yavas yavas sevmeye basladim telefonu

foreverthe

foreverthe

Üye
tamamdir hocam sagolasin bastirmak lazimmis : ) ve harika bir ses kalitesi varmis hernekadar bir beats audio olmasada tatmin ediciymis : )) yavas yavas sevmeye basladim telefonu
Demiştim :) Ben kulaklıkta müzik dinlemeyi sevmiyorum. Sana iyi keyifler :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
banada olmustu o ilk basta sonradan farkettim nokia kibarlıktan anlamıyor :)

Üst Alt