Aksaraylı Bayanlar Bu Sefer de Eğitim İçin El Uzattı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Aksaraylı Bayanlar Bu Sefer de Eğitim İçin El Uzattı



'Uzatılmadık el kalmasın' sloganı ile yola çıkan ve bugüne kadar binlerce insana yardım eli uzatan Aksaray Nilüfer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu sefer de eğitim yararına kermes düzenledi. Dernek binasında açılan kermese Belediye Başkanı Nevzat Palta,Vali Selami Altınok'un eşi Gülten Altınok, Nilüfer Derneği Başkanı Gülsüm Samedoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Nilüfer Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin kermes deniyor ama bunu ben biraz daha yumuşatacağım. Hayır çarşısı diyelim biz buna. İnşallah hayırların oluştuğu,yapılan işlerinde hayıra tebdil edeceğimiz hayır çarşımızın açılışını yapmış olacağız. Ben burada emeği geçen tüm kardeşlerimize özellikle hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü burada yapılan hizmetler elde edilen gelirlerin çok hayırlı işlere vesile olacağına inanıyorum. Sonuçta bir kardeşimizin okumasına yardımcı olmak." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nevzat Palta, Vali Selami Altınok'un eşi Gülten Altınok ve Dernek Başkanı Gülsüm Samedoğlu, açılış kurdelesini kesti.
Bir hafta süresince açık olacak kermeste, gıdadan çeyiz eşyasına bir çok ürün satılıyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt