CABBAR Üye 2 saat kadar önce menemen yedim Sakaryada kapalı çarşıda ardından fındık ve fıstıklı krokan yedim birazdan tekrar fındık ve fıstıklı krokan yiyeceğim yurda gidince de cezerye alırım oooh yemeğe ne hacet
2 saat kadar önce menemen yedim Sakaryada kapalı çarşıda ardından fındık ve fıstıklı krokan yedim birazdan tekrar fındık ve fıstıklı krokan yiyeceğim yurda gidince de cezerye alırım oooh yemeğe ne hacet
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi bu gece dikkat et kendine aman ha bu kadar enerjinin üzerine iyi değil hendek de yurtta mi kalıyorsun ya da merkez kampus de mi
bu gece dikkat et kendine aman ha bu kadar enerjinin üzerine iyi değil hendek de yurtta mi kalıyorsun ya da merkez kampus de mi
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi vaay esentepe iyidır şu an yağmur gelmek üzere oraya - - - Eklendi - - - vaay esentepe iyidır şu an yağmur gelmek üzere oraya - - - Eklendi - - - bu arada spor ne sporu
vaay esentepe iyidır şu an yağmur gelmek üzere oraya - - - Eklendi - - - vaay esentepe iyidır şu an yağmur gelmek üzere oraya - - - Eklendi - - - bu arada spor ne sporu
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Nerden biliyorsun yağmur geldiğini Hava bayaa kapalı Kilo almaya spora gidiyorum Genişletmek için tıkla ... ben bilirim sakarya havalarinı
rabbace' Alıntı: Nerden biliyorsun yağmur geldiğini Hava bayaa kapalı Kilo almaya spora gidiyorum Genişletmek için tıkla ... ben bilirim sakarya havalarinı
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: ben bilirim sakarya havalarinı Genişletmek için tıkla ... Sakaryaya mı geldin Yoksa abi
10baros10' Alıntı: ben bilirim sakarya havalarinı Genişletmek için tıkla ... Sakaryaya mı geldin Yoksa abi
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: bişey yemedim Otobüs durunca döner falan yerim Genişletmek için tıkla ... adam otobüsde bile maxi takılıyor be
İsmail' Alıntı: bişey yemedim Otobüs durunca döner falan yerim Genişletmek için tıkla ... adam otobüsde bile maxi takılıyor be
ismail Üye 10baros10' Alıntı: adam otobüsde bile maxi takılıyor be Genişletmek için tıkla ... Heryerde Bu gece gececilerde kaybolmayinda beni yanliz birakmayin
10baros10' Alıntı: adam otobüsde bile maxi takılıyor be Genişletmek için tıkla ... Heryerde Bu gece gececilerde kaybolmayinda beni yanliz birakmayin
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Heryerde Bu gece gececilerde kaybolmayinda beni yanliz birakmayin Genişletmek için tıkla ... bu gece kim kim kapışıyor bakalım
İsmail' Alıntı: Heryerde Bu gece gececilerde kaybolmayinda beni yanliz birakmayin Genişletmek için tıkla ... bu gece kim kim kapışıyor bakalım
ismail Üye 10baros10' Alıntı: bu gece kim kim kapışıyor bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi bakalim
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Hayirlisi bakalim Genişletmek için tıkla ... kim denk gelirse
ismail Üye 10baros10' Alıntı: kim denk gelirse Genişletmek için tıkla ... Yalniz otobüse m5i almadilar Neyse sohbeti kesekte konu gereksizlere gitmesin
10baros10' Alıntı: kim denk gelirse Genişletmek için tıkla ... Yalniz otobüse m5i almadilar Neyse sohbeti kesekte konu gereksizlere gitmesin