siteyle alaklalı bişey değil gidgidiyorda baktığım bütün ürünler sitenin sağında solunda reklam olarak karşıma çıkıyorSitede siyaset tartışmak parti propagandası yapmak yasak diye biliyorum. Fakat bir kaç gündür sitenin bazı sayfalarında Akp reklamları var. Bu çifte standartın sebebini merak ediyorum. Bu durum Paran varsa sitede siyaset yapabilirsin anlamına mı geliyor?
Çifte standart forumda siyasi bir konuşma eleştiri muhabbet bile yasakken eğer bunlardan biri yapılırsa konunun silinip konuyu açan kişinin banlanması söz konusuyken parası olan zenginlerle dolu bir partinin , forumun her tarafını kendi propagandalarıyla doldurması. Bahsettiğim çifte standart bu kardeşim.Çifte standart nedir?
reklamların sağ üst köşesinde ki X işaretine bastıktan sonra nasıl reklamlar görmek istersiniz bize yardımcı olun şeklinde bir google hizmeti çıkıyorCevaplar için teşekkür ederim. Fakat bilerek adblock kullanmıyorum. Çünkü bir site yapmanın malı bir külfeti var. Sitenin sahipleri bundan ekmek kazanıyor ve bize bu sayede hizmet veriyorlar. Günde bir kez reklamlara tıklayıp maxicep e kendimce destek oluyorum. Ama belki gösterilecek reklam kategorileri ayarlanıp siyasi propaganda reklamları yerine filtrelenip başka kategorilerden reklamlara izin verilebilir diye düşünüyorum. Google AdWords da böyle bir şeçenek olduğunu biliyorum. Belki yapılabilir diye düşünmüştüm.

Cevaplar için teşekkür ederim. Fakat bilerek adblock kullanmıyorum. Çünkü bir site yapmanın malı bir külfeti var. Sitenin sahipleri bundan ekmek kazanıyor ve bize bu sayede hizmet veriyorlar. Günde bir kez reklamlara tıklayıp maxicep e kendimce destek oluyorum. Ama belki gösterilecek reklam kategorileri ayarlanıp siyasi propaganda reklamları yerine filtrelenip başka kategorilerden reklamlara izin verilebilir diye düşünüyorum. Google AdWords da böyle bir şeçenek olduğunu biliyorum. Belki yapılabilir diye düşünmüştüm.