Akp Reklamları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muxo

muxo

Üye
    Konu Sahibi
Akp Reklamları Hakkında
Sitede siyaset tartışmak parti propagandası yapmak yasak diye biliyorum. Fakat bir kaç gündür sitenin bazı sayfalarında Akp reklamları var. Bu çifte standartın sebebini merak ediyorum. Bu durum Paran varsa sitede siyaset yapabilirsin anlamına mı geliyor?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Sitede siyaset tartışmak parti propagandası yapmak yasak diye biliyorum. Fakat bir kaç gündür sitenin bazı sayfalarında Akp reklamları var. Bu çifte standartın sebebini merak ediyorum. Bu durum Paran varsa sitede siyaset yapabilirsin anlamına mı geliyor?
siteyle alaklalı bişey değil gidgidiyorda baktığım bütün ürünler sitenin sağında solunda reklam olarak karşıma çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Emrgncy

Emrgncy

Üye
O reklamın siteyle alakası yok, google adsense reklam onlar...

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve OttomaN TigeR
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet diyelim sen reklam sirketisin chp nin reklamını adnneseye verdin. Adnese olan tüm sitelerde aynı anda çıkar yani binevi global ağ gibi

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
alyuz41

alyuz41

Üye
Ama kimse umursamıyor asıl olay bu :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
Adblock :good:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Parayı veren düdüğü çalıyo işte

fuko08

fuko08

Üye
Çifte standart nedir?

muxo

muxo

Üye
    Konu Sahibi
Çifte standart nedir?
Çifte standart forumda siyasi bir konuşma eleştiri muhabbet bile yasakken eğer bunlardan biri yapılırsa konunun silinip konuyu açan kişinin banlanması söz konusuyken parası olan zenginlerle dolu bir partinin , forumun her tarafını kendi propagandalarıyla doldurması. Bahsettiğim çifte standart bu kardeşim.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu çifte standart değil ki. Sonuçta Google reklam sistemi böyle çalışıyor. Bunu az cok herkes biliyor.

Şunu deseniz anlarim bir parti ile ilgili başlık acilsa ve orada reklam dönse bu cifte standarttir ama sizin bahsettiğiniz bambaşka bir olay.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, ozakin70, UpOneTR ve 1 kişi daha
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Site ile bi alakası yok...
Reklam engelleyici programlara bakabilirsin :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Adsense reklamlarının sağ üst kısmında "x" işaretine tıklayarak rahatsız olduğunuz reklamların gösterimini durdurabilirsiniz. Tarayıcınızdaki çerezlerin size gösterilen reklamlarla yakından alakalı olduğunu da belirtmeliyim. Siyasetle ilgili aramalar gerçekleştirirseniz sık sık siyasi reklamlar görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, ozakin70, Nextman ve 1 kişi daha
ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen o reklamlar bi algoritmayla calisiyor benim anlatamayacagim kadar karisik ve senin anlayamayacagin kadar zor bi algoritma adminimizinde dedigi gibi tarayici gecmisini ve cerezlerini sil cunku kullanici tanimli reklamlar kisiye özgü yani ...

muxo

muxo

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim. Fakat bilerek adblock kullanmıyorum. Çünkü bir site yapmanın malı bir külfeti var. Sitenin sahipleri bundan ekmek kazanıyor ve bize bu sayede hizmet veriyorlar. Günde bir kez reklamlara tıklayıp maxicep e kendimce destek oluyorum. Ama belki gösterilecek reklam kategorileri ayarlanıp siyasi propaganda reklamları yerine filtrelenip başka kategorilerden reklamlara izin verilebilir diye düşünüyorum. Google AdWords da böyle bir şeçenek olduğunu biliyorum. Belki yapılabilir diye düşünmüştüm.

marist

marist

Üye
Adblock = Reklamsız bir dünya <3 :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cevaplar için teşekkür ederim. Fakat bilerek adblock kullanmıyorum. Çünkü bir site yapmanın malı bir külfeti var. Sitenin sahipleri bundan ekmek kazanıyor ve bize bu sayede hizmet veriyorlar. Günde bir kez reklamlara tıklayıp maxicep e kendimce destek oluyorum. Ama belki gösterilecek reklam kategorileri ayarlanıp siyasi propaganda reklamları yerine filtrelenip başka kategorilerden reklamlara izin verilebilir diye düşünüyorum. Google AdWords da böyle bir şeçenek olduğunu biliyorum. Belki yapılabilir diye düşünmüştüm.
reklamların sağ üst köşesinde ki X işaretine bastıktan sonra nasıl reklamlar görmek istersiniz bize yardımcı olun şeklinde bir google hizmeti çıkıyor :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Talebiniz üzerinde gerekli değerlendirmeler yapılacaktır. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt