tanırım onu yüz metreden
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır... Genişletmek için tıkla ... %1000 hakLisin
Love Prince' Alıntı: Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır... Genişletmek için tıkla ... %1000 hakLisin
endometozon Üye senı canımdan cok sevmiştim sana ömrüm demiştim ama sen ne benım sevgıme nede benım ömrüme laık degılmısın (erdogan)
senı canımdan cok sevmiştim sana ömrüm demiştim ama sen ne benım sevgıme nede benım ömrüme laık degılmısın (erdogan)
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: %1000 hakLisin Genişletmek için tıkla ... aklıma bazen geliyor böyle cümleler
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: aklıma bazen geliyor böyle cümleler Genişletmek için tıkla ... haci abi asikmisn sen
Love Prince' Alıntı: aklıma bazen geliyor böyle cümleler Genişletmek için tıkla ... haci abi asikmisn sen
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: haci abi asikmisn sen Genişletmek için tıkla ... karmakarışıklardayım
endometozon Üye love prince' Alıntı: [sıze=2]karmakarışıklardayım[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ama ben hala asıgım
love prince' Alıntı: [sıze=2]karmakarışıklardayım[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ama ben hala asıgım