tubi
pinoo
green
buro
dafni
son zamanlarda bu grub paso çatışma halinde olduklarından heryerde onları görüyorum bu yüzden hiç aklımdan çıkmıyolarki gelsinler
ozgurr hocama saygılarla (abim ziyaret edileceklerde 4. sıradasın madem bana hediye alacaksın Dslr Nikonumu hazırla )
pRime (eğer bana o pansiyon akşamına kadar rehberlik etmezsen bozuşuruz )
Uruloki (Senin teknik bilgi ve istihbaratına güveniyorum yüzümü kara çıkarma hasan oyarım )
franzlist (dış haberler sende hakaanım)nonamex (geri dönüşünü dört gözle bekliyorum aynı hataları yapma ama anti symbian kalmaya devam et ortalığı kızıştırıcak birileri her zaman lazım sonuçta bi aşkta kavgada olacak sevgide )castle (güleryüzümüzsün gözüm)----------Eklendi @ 04:28:04 ---------- Yazıldı @ 04:22:41 ----------heh pınar iyi hatırlattın x)necmati (bu forumda androidin efendisi olan biri varsa necmidir bana androidin şeklini şemaya dökecek adamsın )the gespents (ihtiyaç duyulan kendisine aktarılan tasarımı hayata geçirmek çünkü bu forumda photoshopun masteri diye bi soru sorulursa heralde ikinci bi seçenek yok )----------Eklendi @ 04:34:07 ---------- Yazıldı @ 04:28:04 ----------[Ian (beni hiç kırmadı sağolsun kendisinden yine önemli bir yapı düzenlemesi isticem )veee kendisi bu forumda olmasada foruma büyük katkısı olacakLeylika_Meccani [ErNuR] (sunulduğunda görürsünüz )[/I]