[akinorta] MusiMax - Müzik Player

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
[akinorta] MusiMax - Müzik Player
Eşsiz & Şık tasarımlı Müzik Çalar

***Arkaplanda hareket eden CANLI Albüm Kapağı

Jest Kontrolleri:
Çift Dokunma -> Oynat/Durdur
Sola Kaydırma -> Önceki Parça
Sağa Kaydırma -> Sonraki Parça

Telefonu sallayarak sonraki şarkıya geçebilme!

Kulaklıkla Kontrol:
*** Kulaklık ile tam kontrol ***
Oynat/Durdur/Önceki/Sonraki
Ses Aç / Ses Kıs

Çoklu Dil:
* Türkçe
* İngilizce
* İspanyolca
* Almanca
* Rusça
*** daha fazlası güncelleme ile...

Parça Bilgileri
* Dinlediğin parçanın detaylarını görebilme

Fiyat: 3,49 TL
Nokia Store Link:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, baronet1905, ANIL ve 1 kişi daha

alikemal34

Üye
eline sağlık proyu denedim güzel olmuş çoklu dil desteği + özelliği tabiki...

arslanla

arslanla

Üye
eline sağlık akın helal olsun bitmiş bir sisteme uygulama yapıyorsun keşke bu emeklerinin karşılığını verecek kredi kartım olsa ancak mobil ödemeyle alabilirim...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Henüz eksikleri var tabi
güncelleme ile yeni özellikler eklenecektir.

- - - Eklendi - - -

eline sağlık akın helal olsun bitmiş bir sisteme uygulama yapıyorsun keşke bu emeklerinin karşılığını verecek kredi kartım olsa ancak mobil ödemeyle alabilirim...
Ne zamanki mağazaya yeni uygulamalar eklenmezse o gün bitmiştir.
Bkz: WeChat kimin aklına gelirdi ki sözde ölü sisteme uygulama yapmak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Henüz eksikleri var tabi

- - - Eklendi - - -

Evet WeChat'i kimse ummazdı...

- - - Eklendi - - -

Ama cidden çok şık görünüyor fotoğraflarda(telde nasıl duruyor acaba :ehe) Ellerine sağlık. :)

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
uygulama güzel proyu kurdum bir kaç şarkı dinledim telefonun kendi müzik oynatıcısından kat kat iyi bence ama yinede bir ttpod değil :)

fatih54102

fatih54102

Üye
tasarim guzel islevler de guzelse parayla satilabilecek bir uygulama olmus.

arslanla

arslanla

Üye
Henüz eksikleri var tabi

- - - Eklendi - - -

Aslında doğru diyosun kardeşim hala az da olsa uygulama yazılıyor ama oyun konusunda aynı şeyi söyleyemicem oyun konusunda destek kesildi neyse instagram ne alemde?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aslında doğru diyosun kardeşim hala az da olsa uygulama yazılıyor ama oyun konusunda aynı şeyi söyleyemicem oyun konusunda destek kesildi neyse instagram ne alemde?
Ben varım ya oyunda :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
haa pardon sultanım senin o güzel hd oyunlarını unutmuşum hill can racing jetcan falan müthiş oyunlardı tabi...:D
İyi olduklarını iddia etmiyorum ama gerçekten bazen çıldırma seviyesine gelene kadar uğraşıyorum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
adam uğraşıyorya

baronet1905

baronet1905

Üye
akın abi cok guzel olmus ama bazı eksikler var mesela buna bi widget olarak bi özellik eklenebilir , şarkı calarken ekranda resim yerine hareketli bişey yapılabilir, ekolayzer gibi..... eline sağlık

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
LÜTFEN her uygulama bilgilendirme konusunun altında hep aynı yorumlar tartışmalar çıkıyor. Uygulama ile ilgili görüşlerimizi ve yorumlarımızı belirteceğimiz bir konu olsun istemiştim. Böylece hem uygulamayı kullanan hem de uygulamanın yapımcısı arasında direkt olarak bilgi alışverişi olacaktı ama konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor.

Ben uygulamayı yaptım. Buna da bir fiyat biçtim. İstersem 30 TL'ye satarım istersem ücretsiz dağıtırım. Ya da bizzat ben paylaşırım. Bu beni ilgilendirir. Ama kimseyi satın almaya zorlayamayız. Ben de dahil. Ben de buradan bir çok oyun ve uygulama indirdim. Ama bunu gamelofta mesaj atıp da "Hey dostum uygulamanı internetten buldum indirdim. Güzel olmuş" demiyorum. Siz de demiyorsunuz bence(?)

Yorumlarınızı belirtmede özgürsünüz. Buna da ben karışamam ama saygısızlık ve insanı aşağılayıcı yorumlar da yapılıyor. Fikirlere açığım. Uygulama yardımlarına açığım. Eleştirilere açığım.

Güzel bir başlık olarak devam etmesi dileğiyle...

theruhix

Üye
akın abi instagramda bir gelişme varmı?

nino4u

nino4u

Üye
E6 destegı varmı

arslanla

arslanla

Üye
akın wp da bildiğin gibi rudy huyn diye bir adam 6tagram adında bir instagram prosu yapmış yakında mağazada yayınlanacakmış bu adamla iletişime geçebildin mi biraz ısrarcı olsan belki ikna olabilir yardım etmek için...

theruhix

Üye
akın wp da bildiğin gibi rudy huyn diye bir adam 6tagram adında bir instagram prosu yapmış yakında mağazada yayınlanacakmış bu adamla iletişime geçebildin mi biraz ısrarcı olsan belki ikna olabilir yardım etmek için...
evet adam çok dehşet yardm etse varya süper olurdu

Takipçi Satın Al

Üst Alt