koşturuyoruz mert seni sormalıNerelerdesin hacı?![]()
koştur bakalımbiz de koşturuyoruz.![]()

Hâl hatır sormak için tanımaya gerek yok kardeşim. Bazen insanlar mutlu olsun diye sorarsın. Ayrıca önceden de tanışıyoruz.tanımadığım için ilk başta tanışmam lazım ondan sonra hatrını sorarım.
hatırlamıyorum önceden pek muhabbetimiz olmamış demek ki nasılsın burak kardeşHâl hatır sormak için tanımaya gerek yok kardeşim. Bazen insanlar mutlu olsun diye sorarsın. Ayrıca önceden de tanışıyoruz.
Eyvallah kardeşim sağolasın. Sen nasılsınhatırlamıyorum önceden pek muhabbetimiz olmamış demek ki nasılsın burak kardeş
Hâl hatır sormak için tanımaya gerek yok kardeşim. Bazen insanlar mutlu olsun diye sorarsın. Ayrıca önceden de tanışıyoruz.
Kardeşim ben burayı kastetmiştim. Yani sanal ortamı. Ayrıca Türkiye'de garipserler. Avrupa ülkelerinde öyle değil. Şimdi isim verirsem reklam olur. X sitesinde biri var. Tanımadığı insanlarla dans bile ediyor. Sokakta gezenlerle muhabbet ediyor.Sokağa çıktığında tanımadığın bir insana mutlu olsun diye direk hal hatır sorduğunda sence mutlu olur mu? Bence garipser durumu.