Akıllı telefonumda şu da olsun :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Vay be canım çekti söyleyeyim biz hareket ettikçe yerleştirilen düzen ile hiç bizi rahatsız etmeden şarzı dolsun kamersı 100 mega pixel olsun gece görüş olsun kamera dürbün gibi olsun yemek yapsın kendi kendine gezsin bunlar şimdilik

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Vay be canım çekti söyleyeyim biz hareket ettikçe yerleştirilen düzen ile hiç bizi rahatsız etmeden şarzı dolsun kamersı 100 mega pixel olsun gece görüş olsun kamera dürbün gibi olsun yemek yapsın kendi kendine gezsin bunlar şimdilik

:hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Robot oldu o telefon lazım bize:ehe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Batarya 2-3 gün gitseydi fena olmazdı ...

Türe

Türe

Üye
Aslinda s3 2 gun rhat gider ama kurcalamaman lxm :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye
Yatay kullanmak için konu vardı xda'da.
Hic kasma olmadan calissa ve uygulamalari hizli acsa yeterdi bana. Rehber uc dort saniyede aciliyor. Acil bi durum olsa telefona tiklaginca dondu sanip sinirden firlatabilirim o derece geriyor

yatay kullanmanın orijinalde gelmesini istiyorum,aslında çok basit birşey 5800'da bile var :(

- - - Eklendi - - -

Aslinda s3 2 gun rhat gider ama kurcalamaman lxm :zzz:

sen s3'ün herşeyini kapat arka planda facebook bile açık olmasın güç tasarrufu olsun ve CPU'yu tek CPU'ya düşürüp 200 MHZ'ye al 7-8 Gün gidiyor hesaplmama göre :ehe

Türe

Türe

Üye
200 mhz e alirsan reset yer cihaz :)

avcitalip

avcitalip

Üye
200 mhz e alirsan reset yer cihaz :)
tarafımca Android 4.0.4'te denendi,s3'ü ilk aldığımızda yapmıştım senden sonra Fatih telefonu rootlamak için Siyah kernel atmıştı :evet: :ehe

- - - Eklendi - - -

ama varya telefonu kullanma daha iyi o derece,senin tel rootluysa bir dene :ehe :D

Türe

Türe

Üye
S2 de yanlislikla 100 ya da 150 mhz e aldim istemeden cihaz ucuyordu az kaldi :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Şarj okadar sorun değil aslında Birazdaha darbelere dayanıklı olsun yeter :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ucuz olsa düşürurken takmazsin ama pahali yapmışlar ki dikkatli ol zaten narin yaptık zarar verme mesajı var altında:ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
şarj :D

BlaCkMaGiC05

Üye
Batarya en az aktif kullanımda 2 gün götürsün başka ihsan eylemez

MaxipmaN

Üye
androidleri 300 mhz yapın alın size sarj :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt