Akıllı Telefonda Tereyağ Testi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonda Tereyağ Testi!
Cebimizde taşıdığımız akıllı telefonların işlemcileri her geçen gün hızlanıyor. Hatta yakın gelecekte 2GHz hızlarını görmek işten bile olmayacak. Bu bilgiler ışığında Qualcomm'un basınla paylaştığı yeni ısı testi videosu aslında daha da ilginç bir noktaya temas ediyor.

Mobil işlemci hızları artıyor ancak ısıları da beraberinde artabiliyor. Akıllı telefon taşıyayım derken cihazınızı zorlayacağınız işlemler sonrası elinizde veya cebinizde taşınabilir bir soba taşıma fikri kulağa hoş gelmiyor.

Qualcomm termal verim konusundaki iddiasını kanıtlamak için ilginç bir video kaydetmiş. Videoda göreceğiniz gibi, Qualcomm, Snapdragon S4 işlemcisinin cihazın performans gerektiren durumlarda dahi daha serin kalabiliyor. Özetle, düzenli olarak yüzünüzle temas ettirdiğiniz cihazınız tereyağını eritecek kadar ısınmıyor. İşte test için tereyağın kullanıldığı nadir testlerden biri ekranlarınızda.

archh

Üye
buda bişey mi benim 5800 ın üstüne yumurta kır pişsin :D

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Snapdragon iyiymiş yani sıcaklık konusunda :)

SilentOne

SilentOne

Üye
güzelmiş test :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Snapdragonum var :oley

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonlar ne hale geliyor ya :) Kırıp parçalama felan.. Aslında tester olacaksın telefona telefon demezsin.. Deneyecem diye al at cebe :D

tempestshine

tempestshine

Üye
C6-01'in üzerinde menemen yapılır :d:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
soba deyince aykut geldi aklıma :D:

alien97

alien97

Üye
competitor b patlıcak gibi yumurta testide yapsalar kesin olumlu sonuç alırlar.

aleranol

aleranol

Üye
ben geçen dalmışım net müzik oyun 3üde açık oyun kapanmamış. Bende otobiste sıcaktan bunaldım. Elimdeki telefonu inmeden önce cebime atınca bacağım yandı :( çok sıcaktı velet.

doctorrr

doctorrr

Üye
çelik kasa yüzünden ben onu alanyanın sıcağında yanımda taşımaktan korkuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt