Telefon Tavsiyesi AKILLI TELEFON ALICAM YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
AKILLI TELEFON ALICAM YARDIM
General mobile discovery telefonumu ılk çıktığı hafta almıştım ve bu yazda karne hedıyesı telefo n degıştırmeye karar verdım telefon kesınlikle android istiyorum o yuzden
nokia ve apple ı baştan eliyorum diğer firmalardanda şu telefonları düşündüm
GM DİSCOVERY ELİTE
LG G3
SAMSUNG NOTE 3
SAMSUNG S5
HTC ONE M8
XPERİA Z2
bu telefonlar arasında unuttum baska ust sevıye telefon varmı ?
ve bu telefonalrdan sızce hangısını almalıyım hangısı almamalıyım nedenlerıyle söylermisiniz.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Elite hariç hepsi aynı klasmanda. O yüzden ses kalitesi, malzeme kalitesi, kamera, tasarım gibi özellikler senin seçim yapmanı sağlayacak.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
seçimi senin yapman gerek ekran boyutu işletim sistemi vb snn kullanabileceğin rahatlıkta olmalı ama iphone 5s diyorum 2-3 sene telefon almana gerek kalmazyazdıklarındansa z2

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Alabiliyosun madem z2 al.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve SoulsEagle
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
G3 al

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
M8 al eliteden uzak dur

berfo98

berfo98

Üye
LG G3 <3

lazye

lazye

Üye
Lg G3 kesinlikle...

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2 tabikide.

ishak388

ishak388

Üye
xperia z2 teknoloji ve donanım olarak çoğundan önde tavsiye ederim z2 olmazsa htc one alabilirsin

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Düşünmene bilegerek yok.Bunların içinden M8 sıyrılıp çıkar

messevim

messevim

Üye
LG G3 e bir bak derim.

ANIL

ANIL

Admin
Hepsini inceleyip öyle karar verirsen daha iyi olur. Bana kalırsa aralarında en şık telefon LG G3.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
En başarılısı z2 bence. Ama G3 de diğerlerinden daha ucuz olursa alınabilir.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Z2 kesinlikle. Elite, S5, Note 3 ele bi kere. Seçimini M8, G3, Z2 arasında yap.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Invoke

Invoke

Üye
Z2 seçerdim ben olsam. Hepsi iyi(Elit ile S5 hariç) tipini beğendiğini al gitsin.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
çoğunluk z2 ve g3 ü seçmiş
htc nın arayuzu ve malzeme kalıtesı cok ıyı ama 2 gb ram hosuam gıtmedı o tleefoan en az 3 gerkelıydı
lg g3 de handıkaplı bır telefon yanı bu tleeofnalrın hepsınde andreno 330 grafık ıslemcısı var ama lg nın ekranı dıgerlerınden 2 kat daha yuksek cozunurluklu yanı o ekran kartı yetıp yetmcıegı konusunda bı fıkrım yok ınternette ınceleme vıdeoalrıda cok yok
genellıkle g3 u arastırdım bırde z2 yı arastırıyım daha sonra karar verırım :Dz2 nin avantajları 3.200 mah pil su geçirmezlik ve kamerası
g3 ün avantajalrı 1 watt hoparlör quad hd ekran 5.5 inç 2.5 ghz işlemci lazer odaklamalı kamerası

g3 daha hoş gelıyor yanı hayatımda telefonumu suya dusurmedım o yuzden su gecırmezlıkte fazla onemı kalmıyor tatıle gıtmedıkce
eger lg nın fıyatı uygun olursa onu alıcagım herkese tesekkurler

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonların hepsinin kendine göre iyi özellikleri var. Elite'i listeden çıkarmanı öneririm. Telefondan ne beklediğini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
telefonan çok aşırı bı bekelntım yok cok fazla oyun oynamam
ama general mobılede cok canımı sıkan durumalr oldu sarj gırısı bozuldu ekranda beyazlıklar ve bazı yerlerde sararmalar oldu 3 kez garnatıye gıttı bu alcagım telefonu garantıye gondercek bı sorunu olamsın ıstıyorum ve gunluk ıslerımı yaparken yanı mesaj atarken ınternette gezınırken takılıp kalamsın performans dusmesı olmasın suankı teleofnudma ılk aldıgım gunle bugun arasında aşırı bır performasn dusmesı var yanı dedıgım gıbı sorun cıkarcak bısı olmasın yeterlı

byAndroid

byAndroid

Üye
Takilip kalmasin diyorsan wp yada ios a bak bence .ios tercihim olur benim.cunku android in sagi solu belli olmuyor

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Takipçi Satın Al

Üst Alt