Bilişim Profesörü Üye Turan' Alıntı: Bizde o tahtada yok .p kıymetini bilin Genişletmek için tıkla ... Aynen. Ama ben okulun netini başka türlü sömürüyom. Adobeun tüm serisini okuldan indirdlm ben flasha attım sonra eve kopyaladım. 2. Dönem de çizgi tagemin 12 dvd lik arşivini indircem
Turan' Alıntı: Bizde o tahtada yok .p kıymetini bilin Genişletmek için tıkla ... Aynen. Ama ben okulun netini başka türlü sömürüyom. Adobeun tüm serisini okuldan indirdlm ben flasha attım sonra eve kopyaladım. 2. Dönem de çizgi tagemin 12 dvd lik arşivini indircem
Bilişim Profesörü Üye extazyboy' Alıntı: zaten win7 yüklü olduğundan yerine projeksiyon da kullanilabilir o yüzden gereksiz Genişletmek için tıkla ... Bence iyi yine de. Bizim okulda hala windows xp var, işlemci i3, rame hiç girme 1 gb bile değil
extazyboy' Alıntı: zaten win7 yüklü olduğundan yerine projeksiyon da kullanilabilir o yüzden gereksiz Genişletmek için tıkla ... Bence iyi yine de. Bizim okulda hala windows xp var, işlemci i3, rame hiç girme 1 gb bile değil
extazyboy Üye kemalsen1999' Alıntı: Bence iyi yine de. Bizim okulda hala windows xp var, işlemci i3, rame hiç girme 1 gb bile değil Genişletmek için tıkla ... O da çok kotüymus be kardeş
kemalsen1999' Alıntı: Bence iyi yine de. Bizim okulda hala windows xp var, işlemci i3, rame hiç girme 1 gb bile değil Genişletmek için tıkla ... O da çok kotüymus be kardeş