Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akıllı Kapsama Alanı :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware
Üye
Konu Sahibi
Akıllı Kapsama Alanı :)
Antalya'da ilçe merkezinin orta yerinde Vodafone cekmiyor bu akıllı kapsama alanı mı yoksa akılsız mı
Hocam Antalya'da lider Avea özellikle kapsama alanı olarak çok iyi Turkcell'li tanıdığım neredeyse yok Vodafone sadece ben kullanıyorum diyebiliriz ailede.Ama çekim gücü ve interneti çok hızlı olduğu için asıl kullandigim hattim Avea
Hocam Antalya'da lider Avea özellikle kapsama alanı olarak çok iyi Turkcell'li tanıdığım neredeyse yok Vodafone sadece ben kullanıyorum diyebiliriz ailede.Ama çekim gücü ve interneti çok hızlı olduğu için asıl kullandigim hattim Avea
İzmir'de de abone sayısı en çok avea ama en iyisi avea kesinlikle diyemem. Hatta İzmir 'de en kötüsü diyebilirim. Ama öğrenci yoğunluğundan mıdır bilmem en çok hat Avea kullanılıyor. Zaten özel günlerde (yıl başı sevgililer günü) operatörler işte o gün kaç tane sms atılmış ne kadar süre konuşulmuş gibi istatistikleri yayınlıyorlar. Avea da en çok sms atıp konuşan iller bazında İzmir hep ön plana çıkıyor buradan da anlıyorum en çok Avea kullanan var. Çevremde de Turkcell kullanan çok az ama Turkcell sanırım İstanbul'u fethetmiş durumda abone sayısı o yüzden bu kadar çok diye düşünüyorum