Ajdar Ve Zekeriya Beyaz'ın Msn Görüşmesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi

Küçük Boyuta Dönmek İçin Tıkla.

teomaxi

teomaxi

Üye
zuhahahaha hiper deil top star

Catty

Catty

Emekli Yönetici
zuhahahaha hiper deil top star
herhalde bu top lafını kendıne denılırken cok duydun kı insanların kısılıklerını gostermekte bu terımı kullanıyorsun ..... ayıp ayıp... insan olun bıraz:nono::nono::nono:

Salihyet

Salihyet

Üye
herhalde bu top lafını kendıne denılırken cok duydun kı insanların kısılıklerını gostermekte bu terımı kullanıyorsun ..... ayıp ayıp... insan olun bıraz:nono::nono::nono:

bu adama top demerken içimde nedense hiç bi kaygı oluşmuyor ;) bu yaratığa saygı göstereceğime, önder sav'a saygı gösteririm daha iyi ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bu adama top demerken içimde nedense hiç bi kaygı oluşmuyor ;) bu yaratığa saygı göstereceğime, önder sav'a saygı gösteririm daha iyi ;)
erkek ve agırbaşlı olan insan bunlara kafayı takmaz ben onun için sizi uyardım...:nono::nono::nono:

Salihyet

Salihyet

Üye
boşver bence, çünkü adamı korumuş durumuna düşersin ;) koruncak da bi yanı olmadığı için ;) eğlencelik ztn .. :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
boşver bence, çünkü adamı korumuş durumuna düşersin ;) koruncak da bi yanı olmadığı için ;) eğlencelik ztn .. :)
kımı koruyorum be ... ben butun insanların eşıt olmasını ıstıyorum ve oyle olmalı... konu kapanmıştır

Salihyet

Salihyet

Üye
konu senin açından kapanmıştır ;) iyi forumlar sana ...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bu adam hakkındaki bütün yorumları ben almıştım fake üyeliğimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt