Airport City v2.11.01 Apk [Sınırsız Altın]

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Airport City v2.11.01 Apk [Sınırsız Altın]
Çok kendi kişisel havaalanı inşa ve göğe uçuşların yüzlerce gönderin!
Ilk modern bir havaalanı inşa şansı sunuyor, ve ikinci bunu desteklemek için şehir inşa vardır: Havaalanı City iki heyecan verici modlarında ilerliyor.Eğer havaalanı yönetmek yaparken, uçuş dünyanın her köşesine seyahat olacak. Sen dünyanın dört bir yanından ilginç karakterler ve egzotik öğelerin eksiksiz koleksiyonları bir araya gelecek

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Yenilikler:

Yeni bir uzay programı! Sizin Görev Kontrol Yükseltme Merkezi, yeni bir fırlatma rampası inşa ve arkadaşlarınızla birlikte servis tarafından Ay'a uçmak!
- Küresel uzay değerlendirme! Değerli belirteçleri ve inanılmaz Quantum Leap bonus almak için bir hafta içinde seçme hedefe en başlattı tamamlayın!
- Yeni olay! Yumurta bir koleksiyon birleştirin, Çiftçiler Pazarlar kurmak ve orada bazı organik yiyecek almak. Benzersiz bir ödül almak için zaman tüm görevleri tamamlayın! "

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Dn@


ZaZuM

ZaZuM

Üye
Bölüm geçmeli oyun isteyenler kaçırmasın grafikler de iyi
 
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmenize sevindim
 

huseyin__40

Üye
sağul kardeş oyun iyi çalışıyor güncellemede istiyor güncelleme yapsak oyun hile modundan çıkıyorsağul kardeş oyun iyi çalışıyor güncellemede istiyor güncelleme yapsak oyun hile modundan çıkıyor mu
 


Üst Alt