• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Air Phone NO. 4: iPhone 4'ün Klonu Sadece 100 Dolar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Air Phone NO. 4: iPhone 4'ün Klonu Sadece 100 Dolar!
Çok kısa bir süreç öncesinde satışa sunulan ve bir anda satış rakamlarıyla birlikte herkesi şaşırtan iPhone 4, yaşanılan sinyal gücü sorunu ile tüm kullanıcılarına hayal kırıklığı yaşatmıştı. Bunu fırsat bilen Çinli firmalar ise dış görünümüyle iPhone 4’ün tıpa tıp aynısı olan, Air Phone NO. 4 isimli cihazı tanıttı.

( Air Phone NO. 4'e ait görsel resim )

iPhone 4’ün kasası ve tasarımı ile birebir aynı olan cihaz, arada metal çerçevenin birleşme yerlerinin olmaması gibi çok ufak farklılıklar ile karşımıza çıkıyor. Akıllı cep telefonlarında bulunan ve alt yapısını sağlayan bir işletim sistemi barındırmayan bu cep telefonu, Çin kökenli cep telefonlarına ekstra olarak; Safari, E-posta, Oyunlar, Müzik gibi uygulama kısayolları barındırıyor. Ayrıca cihazda sadece iPhone 4’te yer alan FaceTime ikonu da bulunduğu için tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Gün içerisinde satışa sunulan cihazın, fiyatı ise sadece 100 Dolar olarak satılıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne çabuk çıkarıyorlar ya.

rapman

rapman

Üye
fiyatı orjinaline çok yakın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hüseyin arada 900 dolar var.:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
adamlar resimlerini gorunce hemen icini okuyorlar iki gunde cikariyorlar sanirim:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
900 dolar nedirki:D

ömerpekacar

Üye
türkiyeye de gelirmi bu firma ?

Revengeful

Emekli Yönetici
elbette gelir

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Gelsinde Alalım :ehe

handsome_5800

handsome_5800

Üye
:hmmm hayati kopya ile kazananlar hayatin kopyasini yasarlar.

rapman

rapman

Üye
Nadir abi ben amerikadaki iphone fiyatlarıyla karşılaştırma yaptım :)

M3L!H

M3L!H

Üye
İşletim sistemi olmaması iyi bir durum değil bence, şahsen kolay sıkılırım telefondan..

cuneytt1

cuneytt1

Üye
güzelmiş

salih1906baba

salih1906baba

Üye
hmn damladılar haa ...
aga 900 dolar nedir ki :ehe

onuraslan

onuraslan

Üye
bu air phonr no.4 resmi değil ki arkadaşım air phone no.1 in resmi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt