cevabın için tşkkürler. Ben yüklerken hepsini işaretledim bir sorun olmaz inş . Bu arada bu uygulamayı kesnlkle TAVSİYE EDİYORUM özellkle scrool hızı acayip arttı. Bir kez daha tşk. xD
5. Sürümü varsa kaldır
5. Sürümü varsa kaldır
arkadaşım telefon hızında artma var ama bazı uygulamalar çalşmyor ör. Müzik çalar
Benim için güzel bi uygulama özellilerlerinden bi kaçını yazıyım. Kurarken no startupu seçersen telefonu açtığında o nokia yazısı geliyor eller birleşiyor falan orası gelmiyor hızlı açılıyor kısacası. Sonra cache e: yi seçersen tarayıcı önbelleğıni e ye yönlendiriyor c de yer açıyor sürekli önbellegi temizlemek zorunda kalmıyorsun. Camera sound ile fotoğraf çekerken o çekme sesini kapatıyor. Fast gallery adı üstünde galeride ki resimleri hızlı açıyor. Delete fotayı seçince c de max 15 yer boşalır.
Teşekkürler

Teşekkürler çok güzel çalışıyor ama galerim boş görünüyor. Acaba E:'ye klasör açıp içine atmam mı gerek fotoğrafları?
cok tesekkurler

----------Eklendi @ 12:02:20 ---------- Yazıldı @ 12:00:49 ----------
Gerek yokta kendi görmesi lazım bende görüyor sende ki resimler nerede sadece müzikleri music klasörunde görür eğer kurarken işaretlediysen
----------Eklendi @ 12:02:53 ---------- Yazıldı @ 12:02:20 ----------
![]()