Aio Patch 6

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
cevabın için tşkkürler. Ben yüklerken hepsini işaretledim bir sorun olmaz inş . Bu arada bu uygulamayı kesnlkle TAVSİYE EDİYORUM özellkle scrool hızı acayip arttı. Bir kez daha tşk. xD

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için tşkkürler. Ben yüklerken hepsini işaretledim bir sorun olmaz inş . Bu arada bu uygulamayı kesnlkle TAVSİYE EDİYORUM özellkle scrool hızı acayip arttı. Bir kez daha tşk. xD

Yok bi sorun olmaz

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım telefon hızında artma var ama bazı uygulamalar çalşmyor ör. Müzik çalar

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
:tşk: ama türkçe olsaydı veya açıklama neyi isaretleyince ne olacağını bilirdik...3-4 kez sil yükle bana gerekenleri anca buldum

ens.bartu

Üye
bende farklı surmde yok ama günclleştrme hatası werdi hackli tel cfwde yok nden olabilir

ahmet270

Üye
Arkadaşlar bu program sony ericsson g705 de çalışıyor mu ?

hasoben

Üye
sertifika hatası verdi nasıl sertifikalayıyoruz peki hackleme olayını yapıyorum ama olmuyor

kadolak31

kadolak31

Üye
:tşk:

ufukbadir

Üye

Benim için güzel bi uygulama özellilerlerinden bi kaçını yazıyım. Kurarken no startupu seçersen telefonu açtığında o nokia yazısı geliyor eller birleşiyor falan orası gelmiyor hızlı açılıyor kısacası. Sonra cache e: yi seçersen tarayıcı önbelleğıni e ye yönlendiriyor c de yer açıyor sürekli önbellegi temizlemek zorunda kalmıyorsun. Camera sound ile fotoğraf çekerken o çekme sesini kapatıyor. Fast gallery adı üstünde galeride ki resimleri hızlı açıyor. Delete fotayı seçince c de max 15 yer boşalır.

tam olarak hepsi ne işe yarar açıklar mısın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

exe1454

exe1454

Üye
Teşekkürler

stuffalp

Üye
Teşekkürler çok güzel çalışıyor ama galerim boş görünüyor. Acaba E:'ye klasör açıp içine atmam mı gerek fotoğrafları?

hasbaly

hasbaly

Üye
cok tesekkurler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

----------Eklendi @ 12:02:20 ---------- Yazıldı @ 12:00:49 ----------

Teşekkürler çok güzel çalışıyor ama galerim boş görünüyor. Acaba E:'ye klasör açıp içine atmam mı gerek fotoğrafları?

Gerek yokta kendi görmesi lazım bende görüyor sende ki resimler nerede sadece müzikleri music klasörunde görür eğer kurarken işaretlediysen

----------Eklendi @ 12:02:53 ---------- Yazıldı @ 12:02:20 ----------

stuffalp

Üye

----------Eklendi @ 12:02:20 ---------- Yazıldı @ 12:00:49 ----------

Gerek yokta kendi görmesi lazım bende görüyor sende ki resimler nerede sadece müzikleri music klasörunde görür eğer kurarken işaretlediysen

----------Eklendi @ 12:02:53 ---------- Yazıldı @ 12:02:20 ----------

Fast Gallery ile alakası olabilir mi?

ern234

ern234

Üye
ya ben tam yüklüyodum sertifika hatası verdi sonra dosyayı sertifikaladım tekrar yüklemeye çalıtım bu sefer tam yükleniceği zaman kaynak güvenilir değil uygulama yükelenemez diyo :S yokmudur arkadaşlar bunun bi çözümü

Takipçi Satın Al

Üst Alt