'Ailesi Boynundaki Morluklardan Anladı' İddiası

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
'Ailesi Boynundaki Morluklardan Anladı' İddiası



[h=2]Samsun'da Facebook'tan tanışıp buluştuğu kıza cinsel tacizde bulunan kişi tutuklandı.[/h]

Samsun'da işsiz 23 yaşındaki C.A. Facebook'tan tanışıp buluştuğu 23 yaşındaki P.S.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Şüpheli mahkemede verdiği ifadesinde, "Rızasıyla seviştik. Boynunda morlukları ailesi fark edince böyle bir iftira attı" dedi.


GENÇ KIZ KARŞI KOYDU


Dava konusu olay İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. C.A. ile P.S. 15 gün önce facebooktan tanışarak arkadaş olduktan sonra görüşmeye başladı. İki arkadaş 2 gün önce buluştu.


Bir süre gezdikten sonra C.A., iddiaya göre P.S.'yi bir arkadaşının evine götürüp burada sevişmek istedi. Ancak genç kız karşı koydu. P.S.'nin karşı koymasına rağmen C.A. zorla genç kızla sevişti.


"KESİNLİKLE SUÇSUZUM"


P.S. daha sonra polise gidip başından geçenleri anlatarak şikayette bulundu. Şikayet üzerine C.A. dün polis tarafından gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen C.A. kendini şöyle savundu:


"15 gün önce Facebook'tan tanışarak arkadaş olduk. Daha sonra buluşmaya başladık. Olay günü yine buluştuk ve arkadaşımın evine gittik. Burada rızasıyla birlikte olduk. Ancak tam anlamıyla bir cinsel birliktelik olmadı. Sevişme sonrası boynunda morluklar oluşmuştu. Galiba ailesi bu morlukları görünce böyle ifade vermek zorunda kaldı. Kesinlikle suçsuzum."


Polisteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilen C.A. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
3
Görüntüleme
404
Murat Alper
maxirabit
Cevap
0
Görüntüleme
327
maxirabit
El~PisToLeRo
Cevap
18
Görüntüleme
950
El~PisToLeRo
bydexer
Cevap
2
Görüntüleme
534
bydexer
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
559
doctorrr


Üst Alt