ailem saçıma çok takıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ailem saçıma çok takıyor.
saçım çok uzunmuş gibi sürekli kestir diyorlar. Kestirince 2 ay geçmeden kestir demeye başlıyorlar. Bari yazın rahat bırakın okul olsa neyse. Ne yapıcam ben kestirmek istemiyorum.

by-pegasus

Üye
çok az kestir sadece uçlarından aldır yada berber ailene söyle berber parasını çok veriyoruz az tasarruf yapalım evin eksiklerini tamamlayalım de çünki bende her zaman işe yarar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kestirme be onlara ne sanki.
Al bir wax güzel bir şekil ver.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
babam da oyle. gecen baya kisa kestirdim hala bu mu kesilmis hali diyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İlk başta bana da öyle diyorlardı. 1.5 yıldır kestirmiyorum ama oturduğumuz yerde cahil çok olduğu için onlar kestir diyor. Hepsine saygı gösteriyorum ama bundan sonra saygı olmayacak.

THEMANCO

Üye
Saç uzayınca biraz dağılıyor yanlardan falan bence azcık şekil verdir kısa gibi görünür

mcnpl4

mcnpl4

Üye
okulda mudur guzelce uyardi diye kestirmek icin soz vermistim unuttum yakalanmamak icin saci islarip inek gibi yatirmistim otobuste gorenler sasiriyodu ama okulda kimse dalga gecmedi:ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
okul zamanı karışsalar anlayacam da yazın bari uzatayım yani

coolasker54

coolasker54

Üye
Kestir ısrarları çok şiddetli değilse senin bileceğin iştir. En azından benim için böyle 4 senedir saçım uzun ilk başlarda banada karışıyolardı ancak bi zaman sonra takmadığımı görünce onlarda ısrarlarından vazgeçtiler. Sen sadece saçının dağınık olmamasını sağla gerisi kolay. Dağınık(veya kaba) göründüğü için laf ediyor olabilirler.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ayni sey benim de su an basimdan geciyor.Maalesef gozlerinde buyuyemedik bir turlu.Yok yani sacim uzun olunca adam mi oluyorum.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bana da küçükken kızarlardı :) Artık ben uzamasını istemiyorum :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Saçın kötü gözükmesin,kabaran bir yer,dağınık bir yer olursa lafı tabi ki yersin.Uzun olacak ama kötü gözükmeyecek.Ayrıca saç içinde ailen ile inatlaşman çok anlamsız.Kestir gitsin,ileride üniversite kazanırsın orada toka takıp gezersin.Kökü sende bunun:oke:

OğuzcanAbi

Üye
Kestirin beyler sizin icin demiyorum ama kardesim de maymun gibi olmus saclar kestirmiyor hala ne olcaksa uzatinca :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Vallahi çocuğum saçını uzatsa, küpe taksa ben de karışabilirim ne yalan söyleyeyim...
Pek hoşlanmıyorum zira... En azından üniversite çağına gelene kadar uzatılmamalı bence. Üniversitede ise karışmaması lazım ailelerin..

Yine bu olayın tek bir çözümü var.
Ayrı bir evde yaşamak :D

bayon

Üye
yani eğer güzel değilse kestir diyebilirler bence bunu iyi bir eleştiri olarak kabul et :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Çek kapıyı bas git evi terk et

• Beğen
Tepkiler: .caner.
zombaka

zombaka

Üye
ben maymuna dönmeden saç sakal tıraşı olmuyorum

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Yok yani abi saca sakala gore insanlari yargilayanlar bile var

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Uzatıyorum,1 yıl falan oldu ama güneşten rengi açıldı şimdilik ya topluyorum yada şapka takarak çözümü buluyorum bunları deniyebilirsin

Üst Alt