Klavye ai.type Keyboard Plus v2.2.0.4 türkçe sozluk-emoji eklenti ve temalar (lisans kontrolu yok!)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda tum eklentileri kaldır ve önceden indirdigin dosyaları sil.
Yeniden dosyaları burdan indirip kur
@higlift

• Beğen
Tepkiler: higlift

canko13

canko13

Üye
Slm, mesaj yazarken yazdığım msj sözlü tekrar ediyor,çok sinir bozucu, nasıl kapatabiliriz?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Slm, mesaj yazarken yazdığım msj sözlü tekrar ediyor,çok sinir bozucu, nasıl kapatabiliriz?
ayarlara baktimda bulamadım onu :)
ama yüklü uygulamalardan uygulama veri sil sifirlanmis olur.
yani duzelebilir :)

ghostreal

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
higlift

higlift

Üye
ne yaptıysam olmadı yine uyarı alıyorum malesef…

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

bazaaran

Üye
Arkadaşlar selam, ben bu uygulamayı sırf clipboard ve shortcut özelliği indirdim ancak ufak bir sıkıntı yaşıyor gibiyim sanki. Durum şu, clipboard yada shortcut kısmına eklediğim bir metni kullanmak istediğimde üzerine tıklıyorum yazıyı ekliyor amma velakin sonuna bir karakter boşluk(yani space) atıyor istemsizce. Bunun olmaması için ayarları fln didik etmeme rağmen bi türlü çözemedim. Acaba bu programın bir bug'ı mıdır???Yada çözüm adına fikri olan var mı aramızda?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar selam, ben bu uygulamayı sırf clipboard ve shortcut özelliği indirdim ancak ufak bir sıkıntı yaşıyor gibiyim sanki. Durum şu, clipboard yada shortcut kısmına eklediğim bir metni kullanmak istediğimde üzerine tıklıyorum yazıyı ekliyor amma velakin sonuna bir karakter boşluk(yani space) atıyor istemsizce. Bunun olmaması için ayarları fln didik etmeme rağmen bi türlü çözemedim. Acaba bu programın bir bug'ı mıdır???Yada çözüm adına fikri olan var mı aramızda?
Ayarlarda seçenek var ama yinede bosluk bırakıyor burda olması gerek

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kelimelerin arasına neden bosluk koymak istemiyorsun?

Ekli dosyalar

bestercan

Üye
Ç ş ğ tuşlarda niye yok.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

bestercan

Üye