Klavye ai.type Keyboard Plus v2.2.0.4 türkçe sozluk-emoji eklenti ve temalar (lisans kontrolu yok!)

Sponsorlu Bağlantılar

avantis

avantis

Üye
dediğiniz ihtimalleri düşündüm yüklü ne varsa sildim. Önce sözlüğü yükleyeyim dedim kurulumu kabul ediyor ama bu sefer de klavyeyi yuklemiyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz ihtimalleri düşündüm yüklü ne varsa sildim. Önce sözlüğü yükleyeyim dedim kurulumu kabul ediyor ama bu sefer de klavyeyi yuklemiyor

klavyeyi ektenmi indirdim?
butun dosyaları bu konudan indirip kurun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

yüklü olanları kaldır birde bunu dene

klavye

turkce sözlük

avantis

avantis

Üye
Klavyeyi dünkü linkten indirmiştim aynı değillermiş.Simdi ekten indirdim kuruldu eklentiler dahil.Ayni zannetmiştim kusura bakmayın. Şu anda problem yok.Biraz kullanayım problem olursa yazarım. Sağolun

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Çok teşekkür ederim bu arada bahadir abi sen misin yeni taniyabildim de… :)

• Beğen
canko13

canko13

Üye
Yanlız temaları olmuyor acaba yakalandıkmı yeni..

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeyi dünkü linkten indirmiştim aynı değillermiş.Simdi ekten indirdim kuruldu eklentiler dahil.Ayni zannetmiştim kusura bakmayın. Şu anda problem yok.Biraz kullanayım problem olursa yazarım. Sağolun

o kadar söyledim ekten indir diye :)

avantis

avantis

Üye
Klavye tahminleri iyi değil. Touchpal yanlış yazdığım kelimeleri doğru tahmin edebilirken bu klavye bu tahminlerde başarısız .

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Klavye tahminleri iyi değil. Touchpal yanlış yazdığım kelimeleri doğru tahmin edebilirken bu klavye bu tahminlerde başarısız .
bir kere yazinca hafizaya aliyor zaten ama bence iyi cok nadir yanlis tahmin cikiyor

corus54

corus54

Üye
Eskiler sildim ama yuklenmedi allahtan yedegi vardi pc ordan eskileri yükledim genede tesekkurler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Eskiler sildim ama yuklenmedi allahtan yedegi vardi pc ordan eskileri yükledim genede tesekkurler
konudaki eklenti disinda baska dosya yuklemeyin imzalar farkli oldugu icin yuklenmez

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
A.I.type ICS Theme Pack v1.1 teması konuya eklendi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
aitype.android.theme.iOS7dark teması konuya eklendi arkadaslar hergün 1 yada 2 adet ücretli tema konuya eklenecek :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sevinc KARACA
canko13

canko13

Üye
Teşekkür

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi