dediğiniz ihtimalleri düşündüm yüklü ne varsa sildim. Önce sözlüğü yükleyeyim dedim kurulumu kabul ediyor ama bu sefer de klavyeyi yuklemiyor
dediğiniz ihtimalleri düşündüm yüklü ne varsa sildim. Önce sözlüğü yükleyeyim dedim kurulumu kabul ediyor ama bu sefer de klavyeyi yuklemiyor
istediginiz temanin linkini verin konuya ekliyimYanlız temaları olmuyor acaba yakalandıkmı yeni..
Klavyeyi dünkü linkten indirmiştim aynı değillermiş.Simdi ekten indirdim kuruldu eklentiler dahil.Ayni zannetmiştim kusura bakmayın. Şu anda problem yok.Biraz kullanayım problem olursa yazarım. Sağolun

aynen dostum benimÇok teşekkür ederim bu arada bahadir abi sen misin yeni taniyabildim de…![]()

bir kere yazinca hafizaya aliyor zaten ama bence iyi cok nadir yanlis tahmin cikiyorKlavye tahminleri iyi değil. Touchpal yanlış yazdığım kelimeleri doğru tahmin edebilirken bu klavye bu tahminlerde başarısız .
konudaki eklenti disinda baska dosya yuklemeyin imzalar farkli oldugu icin yuklenmezEskiler sildim ama yuklenmedi allahtan yedegi vardi pc ordan eskileri yükledim genede tesekkurler