Ahmet Çakar'ın sözünde duranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Çakar'ın sözünde duranı
Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Oberhausen'de; oyuncular, takımın başkanı Hajo Sommers ile bir iddiaya girdi.

Takımın golcüsü Julian Lüttmann şampiyon olacaklarını söylerken, Başkan Hajo Sommers ise takımın şampiyon olması halinde g-string giyip striptiz yapacağını söyledi.
Sezon sonunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Oberhausen'ın başkanı Hajo Sommers sözünde durarak g-string giymekle kalmadı aynı zamanda takım oyuncularıyla fotoğraf çektirdi.
TÜRKİYE'DE DE ÇAKAR VAKASI
Almanya'da yaşanan bu ilginç olay, Türkiye'de de yakın tarihte yaşanmıştı. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, 'nin Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol takımı Sevilla'yı elemesi durumunda bikini giyeceğini söylemiş, sarı lacivertlilerin Sevilla'yı elemesiyle ise bu sözünü sadece program arkadaşlarına karşı yerine getireceğini dile getirmişti.

--Fotoğraf isteyen;

"

Salihyet

Salihyet

Üye
keşke bakmasaydım yhaa :S [dreamnoble, güzel konuların devamı gelir umarım :ehe ]

CanceR

CanceR

Üye
hiç yakışmamış zuhaha :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
alkışlıyorum bu adamı....mert olan insan sözünde duran insandır...bi laf ediyosan ya onu yapıcaksın ya da konuşmicaksın arkadaş...madem konuşmaya gelince konuşuyosun o zaman kaybedince de adam gibi sözünde durup yerine getirceksin...kıvırmak olmaz...

türkiye de 2 kişi biliyorum böyle tüm türkiye nin önünde büyük konuşup lafını yutan...biri ahmet çakar bikini olayı diğeri deniz baykal ın yüzme olayı...öyle havaya laf sıkmakla olmuyo işte...

ouSahin

ouSahin

Üye
bence takımını ateşleyen bilerek yapılan bir taktik bu başkanın :) sonucu agır olmuş...ama deyer

blackmetalic

blackmetalic

Üye
ablam bana bu konu hakkında yorum yapma dedi bende yapmayacağım.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...