ahize patladı (c7) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slanq

Üye
    Konu Sahibi
ahize patladı (c7) :D
ahizenın oldugu kısımda 3 4 tane ufak tütün vardı bunları temizlemek amacla ahizeye basıncı hava tuttum ve güm cızırtılı ses geliyo :D ama fazlada yüksek tutmadım. aklınızda bulunsun o kısma fazla üflemeyin :DD

ekreem12

ekreem12

Üye
ahizenın oldugu kısımda 3 4 tane ufak tütün vardı bunları temizlemek amacla ahizeye basıncı hava tuttum ve güm cızırtılı ses geliyo :D ama fazlada yüksek tutmadım. aklınızda bulunsun o kısma fazla üflemeyin :DD

gecmiş olsun bence hiç hava aldırtmadan basınclı hava vermişsin sonucta havanın cıkması gerekiyor dimi:ehe

Slanq

Üye
    Konu Sahibi
ekimde almıştım teli ekimden beride devamlı hava tutardım bazen hava tutarken dokunmatigi bile calışıyodu :D.

acaba tel düşünce ahize bozulma şansı varmı

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bide gulerek soluon :ehe ee napcan :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ooo 1o tlyse bosver gobek at :D

ekreem12

ekreem12

Üye
basınc verdim filan deme bunu ahize hoparloru patladı de belki yerler garantili deiştirirler:)

pasha14

pasha14

Üye
Telefon görüşmelerinde ahizeden cızırtılı ses gelmeye başladı nedenini bilmiyorum gibi sözler söyle.

suat1111

suat1111

Üye
bence doğruyu söyle giden paran olsun kişiliğinden ödün verme

• Beğen
Tepkiler: accman, WebStyle, _ardaa ve 1 kişi daha

serkanet

Üye
bi diş fırçası ile halledebilirdin neyseki komprasörle çekmeyi denememişsin heralde bütün parçalar telefondan ayrılırdı :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve iatis

OğuzcanAbi

Üye
geçmiş olsun tütün ne gezio orda .d

serkanet

Üye
gitti güzelim tel içi açılmış oldu :)

uribaju

uribaju

Üye
güzelim telefona işkence etmişsin be :ehe

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Trafik çevirmeye mi takıldın?
Alkolmetre yerine telefonamı üfledin:kop:
Geçmiş olsun.

SilentOne

SilentOne

Üye
aga naptın sen hawama üfletilir yha olmadı 120 barlık basınçla üfletseydi neyse geçmiş olsun garantiye seste cızırtı gelmeye başladı de para almazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt