ah ulan ahhhh

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ne hikmetse mod olmadan önce bizimle takılan bazı şahıslar mod olduktan sonra tekbir smile bile kullanmıyor , bizden ırak vs. vs. Buna herkes dahil değil fakat gerçekten üzüldüm görünce. Şu zamana kadar benim önceden de tanıdığım ve üslubunu-tavrını değiştirmeyen 2 kişi var ki onlar da çok değerli 2 abim zaten.

evet zaten o yüzden yazdım herkes mod olmaya başladı diye.
önlerine geleni mod yapıyorlar :S
isim vermek istemiyorum ama önceden çok sevdiğim bi arkadaş vardı deneme mod oldu o zamanlar yine iyiydide mod olduktan sonra hiç konuşmaz oldu bizlerle ne bir gülme ne başka birşey.ben modum hepinizi ezerim adam olun dermiş gibi bir havası vardı.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve Türe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ulan üst teğmen adamın teki bile mod olmuş :(

ANIL

ANIL

Admin

evet zaten o yüzden yazdım herkes mod olmaya başladı diye.
önlerine geleni mod yapıyorlar :S
isim vermek istemiyorum ama önceden çok sevdiğim bi arkadaş vardı deneme mod oldu o zamanlar yine iyiydide mod olduktan sonra hiç konuşmaz oldu bizlerle ne bir gülme ne başka birşey.ben modum hepinizi ezerim adam olun dermiş gibi bir havası vardı.

''Önlerine geleni mod yapıyorlar'' ne demek yahu? kelimelerinizi dikkatli seçin lütfen. Forumun bir yönetimi var ve o yönetim tarafından seçiliyoruz.

doctorrr

doctorrr

Üye

''Önlerine geleni mod yapıyorlar'' ne demek yahu? kelimelerinizi dikkatli seçin lütfen. Forumun bir yönetimi var ve o yönetim tarafından seçiliyoruz.
testim moderatörüm sırf sen ve bikaç arkadaş için forumdayım desem :op: (şimdi başıma çörekleneceniz yağ çekme diye :zzz: )

jackalmami

jackalmami

Üye

arkadaşlarda o yönetimi eleştirmişler. Eleştirmekte mi yasak? Bi mert'in verdiği cevaba bak birde seninkine bak. işte böyle haklı çıkarıyorsunuz bazı kişileri.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Bir de bazilari var ki mod oldu diye kendini dokunulmaz saniyor.

ANIL

ANIL

Admin

arkadaşlarda o yönetimi eleştirmişler. Eleştirmekte mi yasak? Bi mert'in verdiği cevaba bak birde seninkine bak. işte böyle haklı çıkarıyorsunuz bazı kişileri.

Eleştirmek tabi ki yasak değil. Öyle bir şey söylemedim. ''Önlerine geleni mod yapıyorlar'' bu bir eleştiri olamaz.

jackalmami

jackalmami

Üye

Eleştirmek tabi ki yasak değil. Öyle bir şey söylemedim. ''Önlerine geleni mod yapıyorlar'' bu bir eleştiri olamaz.

Kendi açından bakarsan tabii ki de eleştiri olamaz. Yeni mod oldun çünkü. belli ki üzerine alınıyorsun. Hiç bir hakaret ya da forum kurallarına aykırı bir ibare var mı bu cümlede?

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
ANIL

ANIL

Admin

Kendi açından bakarsan tabii ki de eleştiri olamaz. Yeni mod oldun çünkü. belli ki üzerine alınıyorsun. Hiç bir hakaret ya da forum kurallarına aykırı bir ibare var mı bu cümlede?

Üstüme alınmadım. İyi forumlar dostum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ulan üst teğmen adamın teki bile mod olmuş :(

işte ben burdan şöyle bir anlam çıkarıyorum sizler aylardır aktifsiniz bir sürü yararlı konular açtınız, bir sürü yararlı mesajlar yazdınız ama biz 500-1000 mesajı, 15-20 konusu olan adamı bile sizden daha çok önemsiyoruz gibi bir anlam çıkarıyorum

.BlueTR

.BlueTR

Üye

e normal tabi bunu hangi moda söylesem aynı şeyi der.
2009üyesiyiz hiçbirşeyde seçilemedik ilginç.
daha fazla tartışmak istemem banlanmakta istemem demek istediğimi anlayan anladı işte.

- - - Eklendi - - -

şunuda söylemeden geçmeyeyim ayrımcılık yapılmaya başlandı sanki artık.
adminlerin kankası olanların cezaları daha hafif.
havada ban kokusu var...

Revengeful

Emekli Yönetici

e normal tabi bunu hangi moda söylesem aynı şeyi der.
2009üyesiyiz hiçbirşeyde seçilemedik ilginç.
daha fazla tartışmak istemem banlanmakta istemem demek istediğimi anlayan anladı işte.

- - - Eklendi - - -

şunuda söylemeden geçmeyeyim ayrımcılık yapılmaya başlandı sanki artık.
adminlerin kankası olanların cezaları daha hafif.
havada ban kokusu var...

Üniversite sınavını herkes kazanamaz değil mi ? Çalışmak gerekiyor. 2005 üyesi bile olsan gayret etmedikçe rütbe alamazsın. Senden daha fazla konu açan ve aktif olan üyeler yerine sana ayın üyeliği ya da modluk versek onlara haksızlık olur ve kul hakkına girmiş oluruz.
Admin kankası öyle mi ? Ben yönetimle çok iyi anlaşırdım mod olmadan önce. PMlerden kuralları dinlemeden rahat rahat birbirimize laf bile sokardık tabiri caiz ise.. Ama bende zamanında yaptığım bir hata yüzünden ceza aldım. Forumda kesinlikle torpil yok. Ayrıca şu yönetim konusunda tanıdıklarımızı yönetici yaparız maddesini torpil olarak algılıyorsunuz. Yahu neden tanımadığım bir kimseyi yönetici yapalım ? Elbette bizimle çok iyi anlaşan birini yönetici yaparız çünkü ona güvenimiz tam olur ve yönetimde beraber çalışabiliriz. Her önüne geleni mod yapıyorlar demen çok yanlış kardeşim.. Mod olduktan sonra elbette bir miktar ciddileşmemiz gerekiyor. Nedenini sen kendin söyledin aslında. "Admin kankası olanlar az ceza alıyor".. Üyelerle eskisi kadar çok samimi olsak bu düşüncelerinizi destekleyen bir kanıtınız olur. Elimizden geldikçe hepinizi eşit gördüğümüzü göstermeye çalışıyoruz ama bu yanlış anlaşılıyor maalesef. Mod olduktan sonra havalara girdiğimizi sanıyorsunuz. Bunun yanında psikolojik yanıda var. Yönetici olduğumuz için birçok tuhaf üyeyle karşılaşabiliyoruz. Adam küfrediyor ama küfrettiğinin farkında değil neden mesajımı siliyorsunuz **** diye şikayet ederken bile küfrediyor.. Sonra konular açıyor bize karşı küfür içeren. Nerdeyse her gün bu üyelerle uğraşıyoruz ama gene elimizden geldikçe size bunları yansıtmıyoruz. Ben gözümden ameliyat oldum, normalde 1 hafta dinlenmem gerekiyor ama şikayetleriniz olsun, sizi rahatsız eden üye durumları olsun onlarla ilgilenerek huzurunuzun kaçmamasına çalışıyorum. Ama maalesef biz hep üyelere karşı haksızlık yapan, bilgisiz insanlarız sizin gözünüzde.. Hayırlısı diyorum fazlada bir şey yazmak istemiyorum.
Keyifli forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Revengeful

Emekli Yönetici
Ayrıca benden veya başka bir moddan şikayetiniz varsa adminlere, adminden şikayetiniz varsa Ozan'a, Ozan'dan şikayetiniz varsa mahkemelere iletebilirsiniz durumu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt