Sandığınız kadar hoş bir şey değil moderatör olmak.Çünkü sizlerle uğraşmak gerçekten zor ve sinir bozucu.

Sandığınız kadar hoş bir şey değil moderatör olmak.Çünkü sizlerle uğraşmak gerçekten zor ve sinir bozucu.

o zaman bırak arkadaşım beğenmiyorsan eğer...Sandığınız kadar hoş bir şey değil moderatör olmak.Çünkü sizlerle uğraşmak gerçekten zor ve sinir bozucu.
Hayır.Sana başka sözüm var.

Üyelere hakaret, saçma siyasi mesajlar ve diğer malum şeyleri yapmaya devam et sen..MarjinaL -TR
[Moderatör]
süper olur... Yakın bir gelecekte inşallah...
o zaman bırak arkadaşım beğenmiyorsan eğer...
o laf banaHayır.Sana başka sözüm var.
o zaman bırak arkadaşım beğenmiyorsan eğer...
Ne hikmetse mod olmadan önce bizimle takılan bazı şahıslar mod olduktan sonra tekbir smile bile kullanmıyor , bizden ırak vs. vs. Buna herkes dahil değil fakat gerçekten üzüldüm görünce. Şu zamana kadar benim önceden de tanıdığım ve üslubunu-tavrını değiştirmeyen 2 kişi var ki onlar da çok değerli 2 abim zaten.
Ne hikmetse mod olmadan önce bizimle takılan bazı şahıslar mod olduktan sonra tekbir smile bile kullanmıyor , bizden ırak vs. vs. Buna herkes dahil değil fakat gerçekten üzüldüm görünce. Şu zamana kadar benim önceden de tanıdığım ve üslubunu-tavrını değiştirmeyen 2 kişi var ki onlar da çok değerli 2 abim zaten.