ah ulan ahhhh

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ah ulan ahhhh
şu sitede herkes moderatör oldu bi ben olamadım :( halbuki online sürem 3 hafta'dan fazla :)

doctorrr

doctorrr

Üye
sen ilk önce bi' yarbay ol :p

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
MarjinaL -TR
[Moderatör]

:ehe süper olur... Yakın bir gelecekte inşallah...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sandığınız kadar hoş bir şey değil moderatör olmak.Çünkü sizlerle uğraşmak gerçekten zor ve sinir bozucu.

• Beğen
Tepkiler: minoo, anılbaran ve ANIL

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hayır.Sana başka sözüm var.

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: anılbaran ve Nextman
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ah Ah Herkeste Bir Hayal Kaptırmış Gidiyor, İyiki Mod Değilim, Halim En İyisi :) :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
yav mod olunca yavaş yavaş bunalıma girersin bu kadar kalabalık siteyi yönetmek kolay mı

Anıl Umut

Emekli Yönetici

o zaman bırak arkadaşım beğenmiyorsan eğer...

Beğenmediğim nokta moderatörlük değil,bazı üyeler.Dikkat edersen hoşnutsuzluğum moderatör olmaktan değil,sorunlu üyelerden kaynaklanıyor.
Biz de bu sorunları asgariye indirmek için çaba gösteriyoruz.Zaten moderatörlük bana hamallık gibi gelse,memnun olmasam çıkar giderdim beni burada bağlayan bir şey yok.Varsa da olsa olsa dostlara olan sevgidir.
Senin bu söylemin çok yersiz olmuş ve hakaret mahiyetine bile giriyor.Ben ne zaman bırakacağımı, ne zaman geri alacağımı bilirim.

Ve söylemlerimi çarpıtmayın.Ben özele değil genele konuşuyorum.Nasıl üstünüze alınacağınız sizin bileceğiniz iş.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
valla herkes mod olmaya başladığından beri sitenin tadı kaçtı...

• Beğen
Tepkiler: Türe
paradox07

paradox07

Üye
MarjinaL çok güldüm sanaaaaa :zuhaha:

Türe

Türe

Üye
Ne hikmetse mod olmadan önce bizimle takılan bazı şahıslar mod olduktan sonra tekbir smile bile kullanmıyor , bizden ırak vs. vs. Buna herkes dahil değil fakat gerçekten üzüldüm görünce. Şu zamana kadar benim önceden de tanıdığım ve üslubunu-tavrını değiştirmeyen 2 kişi var ki onlar da çok değerli 2 abim zaten.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve .BlueTR
ismail

ismail

Üye
Ne hikmetse mod olmadan önce bizimle takılan bazı şahıslar mod olduktan sonra tekbir smile bile kullanmıyor , bizden ırak vs. vs. Buna herkes dahil değil fakat gerçekten üzüldüm görünce. Şu zamana kadar benim önceden de tanıdığım ve üslubunu-tavrını değiştirmeyen 2 kişi var ki onlar da çok değerli 2 abim zaten.

belki vakti olmuyodur?
Desemde sebep olamaz bu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

aynen buna bende şahit oldum olmamak mümkün değil zaten. Gerçekten üzücü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt