x-scarface
Üye
DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyorO yüzden sakın kaptırma kendini..
Vazgeçme,ne olursa olsun.Sonra benim gibi pişman olursun görmediğin için.Doğal ol,yeter
DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyorO yüzden sakın kaptırma kendini..
Tamam sen olmuşsun
Haydi ataistler bunuda açıklayın.
Ah be abi yakın biyerlerde olsak da keşke bi içsek şöyle adam akıllı o kadar doluyum ki
Yazın muğlaya gelme düşüncem var olursa senle seruma rakı koyar damardan alırız merdo
Yazın muğlaya gelme düşüncem var olursa senle seruma rakı koyar damardan alırız merdo
ciddiyimağustos gibi taşınmış oluruz Bursaya Bende üni. Olursa Bursa çevresi yazmayı düşünüyorum çok uzaklaşmadan Güzel bi yer kazanamazsam Bursadayım
hahahadamardan bi tufan altaş açın offf
- - - Eklendi - - -
yer bul bu yıl yanındayım
Neyse konu dağılmasın.Uzun lafın kısası benim gibi kendini kaptırma sen sakın
Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da
Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da
Tanerden bomba açıklama ve konu kilitlenir
taner abii aşk uzmanı yeminle
Bilmezmiyim birde mami kardeşim var o da askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?