Herhangi bir hata yoktur arkadaşlar
Gereksiz mesajlar bölümü ile oyun bölümünde yazdıklarınız profilinizde görünen mesaj sayınızı etkilemez.
Yani, siteye üye olup sadece oyun bölümüne girin ayda 5000 mesaj yazın. Tek rütbe atlamazsınız ama bu listede 1. olursunuz. Size ters gelen nedir ki?
Senden sonra kim yazar? O yazar bu yazar şu yazar. Bu konuya son mesajı kim atacak? Ben ben ben ben ben... Yaz yaz gönder. Yeter ki oynayacak adam ve yeteri kadar zaman bul. Değil dört bin, kırk bin mesaj da yazılır....
Birileri pabuç-dam demiş de...
Sistem mesaj bazında değil de yazılan harf sayısına göre işleseydi görürdük sonucu
Ben an geliyor bir mesaja 1 saat harcıyorum.![]()

Öyle olduğunu iddia etmedim kiyaw ben sırf oyun bölümünde yazmadım ki![]()

Yahu anlamayacak ne varBu sitenin sistemlerinden hiçbirşey anlamıyorum ben.Online sürelerde böyle mesaj sayıları da böyle![]()

Onu istesen de anlatmam zatenBunu anladım yahu.Online süreleri anlatamazsın ama banatemmuzda koskoca ayda 5 saat çıkmıştı yahu
ben günde bazen 5 saat giriyorum
![]()

Adem abi zahmet olmassa benim sıram ve mesaj sayım nedir?(çok az mesaj attım ağustos ayında)

Evet.Adem abiide maşallah sık sık girememesine rağmen ilk onda

Bilmiyorum valla pek anlayamıyorum.Bi yerde durmuyorum.Hemen hemen her yere giriyorum.Konu okuyorum sonra da cevap yazıyorum.Bizim zamanımızda forumu kullanmayı böyle öğrettiler,şimdi değişmiş yahu![]()

Dış güzellik değil iç güzellik önemlidir tamam da...
Dış güzellik de önemlidir yahu

16. Anıl Umut --- 333
![]()

Çok haklısın DiabLoS , ama bu sitede mesaj alanında kutladığım tek kişi var : DeaDSiLeNCe. Doğuş arkadaşımızın tüm mesajlarının, tüm konularının hepsi oldukça yararlıdır.DiaBLoS™;1620340' Alıntı:Arkadaşlar , unutulmaması gereken birşey var.. Çok mesaj yazmak önemli değildir , önemli olan gerekli ve yardımcıl mesajlardır..!
Sistem mesaj bazında değil de yazılan harf sayısına göre işleseydi görürdük sonucu
Ben an geliyor bir mesaja 1 saat harcıyorum.![]()