Ağustos 2009 Aylık Mesaj İstatistikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
Tam sınırdayım :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Herhangi bir hata yoktur arkadaşlar :)

Gereksiz mesajlar bölümü ile oyun bölümünde yazdıklarınız profilinizde görünen mesaj sayınızı etkilemez.
Yani, siteye üye olup sadece oyun bölümüne girin ayda 5000 mesaj yazın. Tek rütbe atlamazsınız ama bu listede 1. olursunuz. Size ters gelen nedir ki? :)

Senden sonra kim yazar? O yazar bu yazar şu yazar. Bu konuya son mesajı kim atacak? Ben ben ben ben ben... Yaz yaz gönder. Yeter ki oynayacak adam ve yeteri kadar zaman bul. Değil dört bin, kırk bin mesaj da yazılır....

Birileri pabuç-dam demiş de...
Sistem mesaj bazında değil de yazılan harf sayısına göre işleseydi görürdük sonucu :ehe:ehe:ehe
Ben an geliyor bir mesaja 1 saat harcıyorum. :)

aLone

aLone

Üye
9. Alone ----------------- 1260

iyi hadi ilk 10 dayım:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herhangi bir hata yoktur arkadaşlar :)

Gereksiz mesajlar bölümü ile oyun bölümünde yazdıklarınız profilinizde görünen mesaj sayınızı etkilemez.
Yani, siteye üye olup sadece oyun bölümüne girin ayda 5000 mesaj yazın. Tek rütbe atlamazsınız ama bu listede 1. olursunuz. Size ters gelen nedir ki? :)

Senden sonra kim yazar? O yazar bu yazar şu yazar. Bu konuya son mesajı kim atacak? Ben ben ben ben ben... Yaz yaz gönder. Yeter ki oynayacak adam ve yeteri kadar zaman bul. Değil dört bin, kırk bin mesaj da yazılır....

Birileri pabuç-dam demiş de...
Sistem mesaj bazında değil de yazılan harf sayısına göre işleseydi görürdük sonucu :ehe:ehe:ehe
Ben an geliyor bir mesaja 1 saat harcıyorum. :)

yaw ben sırf oyun bölümünde yazmadım ki :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bu sitenin sistemlerinden hiçbirşey anlamıyorum ben.Online sürelerde böyle mesaj sayıları da böyle :)
Eğer o kadar mesaj yazdıysan tebrik ederim Enes :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
teşekkür ederim ama yazdığıma emin olabilirsin :ehe 2500 den fazla mesaj sayım arttı gerisi de oyun cafe işte :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu sitenin sistemlerinden hiçbirşey anlamıyorum ben.Online sürelerde böyle mesaj sayıları da böyle :)
Yahu anlamayacak ne var :ehe

Enes şu ana kadar sitede toplam 7444 mesaj yazmış.
Bunlardan 2642' si oyun bölümü ile gereksiz mesajlar bölümüne atılmış.
4802' si ise forumun geri kalan, yani profili etkileyen alanına atılmış.

Mesela Semih, senin oyun ve gereksizler bölümüne toplam 209 mesajın var :ehe
Adam seni oyunda 10a katlamış :ehe

Oyuncu bir arkadaş işte, ne yaparsın :islik

arslansem

arslansem

Üye
Bunu anladım yahu.Online süreleri anlatamazsın ama bana :ehe temmuzda koskoca ayda 5 saat çıkmıştı yahu :ehe ben günde bazen 5 saat giriyorum :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bunu anladım yahu.Online süreleri anlatamazsın ama bana :ehe temmuzda koskoca ayda 5 saat çıkmıştı yahu :ehe ben günde bazen 5 saat giriyorum :ehe
Onu istesen de anlatmam zaten :gul:
Ama şunu söyleyeyim, o sistem "aktiflik" ölçer. Fiili olarak forumda olman lazım. Fazla bekleme yaparsan sistem seni yok kabul eder :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Bilmiyorum valla pek anlayamıyorum.Bi yerde durmuyorum.Hemen hemen her yere giriyorum.Konu okuyorum sonra da cevap yazıyorum.Bizim zamanımızda forumu kullanmayı böyle öğrettiler,şimdi değişmiş yahu :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

Adem abi zahmet olmassa benim sıram ve mesaj sayım nedir?:)(çok az mesaj attım ağustos ayında)

16. Anıl Umut --- 333 :ehe

Evet.Adem abiide maşallah sık sık girememesine rağmen ilk onda:)

Abim geçen ayın sonunda gittim ben. Geçen ay aktiftim. :)

Bilmiyorum valla pek anlayamıyorum.Bi yerde durmuyorum.Hemen hemen her yere giriyorum.Konu okuyorum sonra da cevap yazıyorum.Bizim zamanımızda forumu kullanmayı böyle öğrettiler,şimdi değişmiş yahu :ehe

Ah eski forumlar :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Siteye üye olduğum günden beri ilk beşten hiç çıkmadım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , unutulmaması gereken birşey var.. Çok mesaj yazmak önemli değildir , önemli olan gerekli ve yardımcıl mesajlardır..!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dış güzellik değil iç güzellik önemlidir tamam da...
Dış güzellik de önemlidir yahu :ehe

Candy

Candy

Üye
Aaa çok şaşırdım ben de varım listede... Ben oyuna attığım mesajları tamamen unutmuşum ya :) Demek aslında 2000 e yakın mesajım var :ehe İyi ya güzelmiş ... 13. olmak da bişeydir :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
DiaBLoS™;1620340' Alıntı:
Arkadaşlar , unutulmaması gereken birşey var.. Çok mesaj yazmak önemli değildir , önemli olan gerekli ve yardımcıl mesajlardır..!
Çok haklısın DiabLoS , ama bu sitede mesaj alanında kutladığım tek kişi var : DeaDSiLeNCe. Doğuş arkadaşımızın tüm mesajlarının, tüm konularının hepsi oldukça yararlıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt