herkes aglıyor:ağlarım:
Tuba Üye Konu Sahibi ebuş...' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... oyyy gözler dolmuşşşşşşşşş Tuba_erva' Alıntı: herkes aglıyor Genişletmek için tıkla ... ağlıyorlar buraya ağlayanlar geliyor haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: bilmiyoruuuuuuuuum Genişletmek için tıkla ... sen hep ağlıyorsun zaten
ebuş...' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... oyyy gözler dolmuşşşşşşşşş Tuba_erva' Alıntı: herkes aglıyor Genişletmek için tıkla ... ağlıyorlar buraya ağlayanlar geliyor haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: bilmiyoruuuuuuuuum Genişletmek için tıkla ... sen hep ağlıyorsun zaten
Tuba Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: ben ascik aglicam çok degil bi kepcee Genişletmek için tıkla ... ağlama
huri$ Üye RUMMAN' Alıntı: ağlama Genişletmek için tıkla ... yaa çok degil ascik $urda bi ko$ede aglarim nuur uzme sen gendini
RUMMAN' Alıntı: ağlama Genişletmek için tıkla ... yaa çok degil ascik $urda bi ko$ede aglarim nuur uzme sen gendini
Onur Saka Üye RUMMAN' Alıntı: Ne kadar iyi yapmışsın inşaallah bidaha başlamazsın Genişletmek için tıkla ... inş inş 9-10 senedir bırakamadım kısmet bu güneymiş
RUMMAN' Alıntı: Ne kadar iyi yapmışsın inşaallah bidaha başlamazsın Genişletmek için tıkla ... inş inş 9-10 senedir bırakamadım kısmet bu güneymiş