Ağlayamam susarım,yaralıyım ben Söyleyemem yazarım,kendim ettim ben...:'(:'(:'(
haltie Üye RUMMAN' Alıntı: iftira atan sensin yaaaa yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... nerde attım yazık banada
RUMMAN' Alıntı: iftira atan sensin yaaaa yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... nerde attım yazık banada
s@hr@ Üye sevimrecep' Alıntı: Ağlayamam susarım,yaralıyım ben Söyleyemem yazarım,kendim ettim ben... Genişletmek için tıkla ... Çok güzel yazıyorsun Sevim
sevimrecep' Alıntı: Ağlayamam susarım,yaralıyım ben Söyleyemem yazarım,kendim ettim ben... Genişletmek için tıkla ... Çok güzel yazıyorsun Sevim
Tuba Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: nerde attım yazık banada Genişletmek için tıkla ... öyle mi sen daha iyi bilirsin başka bişey demem....
haltie' Alıntı: nerde attım yazık banada Genişletmek için tıkla ... öyle mi sen daha iyi bilirsin başka bişey demem....
Tuba Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: hem suçlu hem güçlü büyüklük bende kalsın özür dilerim hadi Genişletmek için tıkla ... gördük nasıl barıştığını seçtiğin smileya bi bak istersen....
haltie' Alıntı: hem suçlu hem güçlü büyüklük bende kalsın özür dilerim hadi Genişletmek için tıkla ... gördük nasıl barıştığını seçtiğin smileya bi bak istersen....
sevimrecep Üye haltie' Alıntı: bugün gülelim değişiklik yapıp Genişletmek için tıkla ... Keşke ama yok olmayacak bişey en azından benim için...
haltie' Alıntı: bugün gülelim değişiklik yapıp Genişletmek için tıkla ... Keşke ama yok olmayacak bişey en azından benim için...
sevimrecep Üye haltie' Alıntı: olur olur bende ağlamıyacam Genişletmek için tıkla ... Ama ağlıyorsun...
sevimrecep Üye haltie' Alıntı: yok yok rüzgar var toz kaçtı Genişletmek için tıkla ... Keşke sadece rüzgar olsaydı toz kaçsaydı ama olmadı...
haltie' Alıntı: yok yok rüzgar var toz kaçtı Genişletmek için tıkla ... Keşke sadece rüzgar olsaydı toz kaçsaydı ama olmadı...